Bilgisayar, Laptop , Alarm Sistemleri Ve Güvenlik Kameraları Ürünleri Tahribat`A İkramlıdır...
-
Güvenlik kameraları alarm sistemleri: Kayseride olan müridler İşiniz düşerse bize sormadan bu ürünleri almayınız. taktırmayınız. İddia ediyoruz hatta etmiyoruz %100 kayseride en ucuza alarm ve kamera takan şirket biziz. Müşterilerimiz çoğu zaman şakamı yapıyorsunuz diye teli yüzümüze kapatıyor ama böyle. Yeniyiz büyümek istiyoruz :)
Bilgisayar: istediğiniz ürünün baska şirketlerdeki fiyat linkini bize gösterin. O fiyatın aşağısına size o ürünü verelim...
yeniyiz büyümek istiyoruz... :)
Laptop: istediğiniz ürünün baska şirketlerdeki fiyat linkini bize gösterin. O fiyatın aşağısına size o ürünü verelim...( süpriz indirimler olabilir)...
yeniyiz büyümk istiyoruz... :)
Veee diğer oem ürünleri cart curt bu tarz ürünlerdede umarım tahribat ailesinden birinden alış veriş yaparsınız. Biliyorum baska kişilerde var tbt de bu işi yapan ama bizde cidden güzel indirimler var. Olmasada aranızdan bi adamın kazanmasını istersiniz heralde...
saygılar sunarım...
HB İLETİŞİM & GÜVENLİK & BİLGİSAYAR
Sahabiye Mah. Helvacıdede Cad. Kardelen Sok. no:9 Kocasinan / Kayseri
-
Kanka Senin için hazırladım umarım beğenmişindir :D Yukardan bakınca sizin tükan belli olmuyo ama en doğru yada doğruya yakın bir planlama hazırladım :D
EDİT : Kayseri Meydan deyince yine içimdeki Kayseri aşkı alevlendi. Güzel Kayserimize uğramadan ölmeyin derim :) Biraz yatırımcı çekelim demi :P Sizinle bir adet KAYSERİ MEYDAN 2009 Görüntüsü paylaşmak isterim... Sevgiler
-
Kanka Allah razı olsun Kayserili müridlerimizi tükanımıza bi çay içmeye beklerim. İl dışındaki müridlerde bana pm den ulaşabilirler... Hepinizi bekliyoruz alış-verişe :) ve çay içmeye
-
Hayirli isler hoca :)
tasinabilir hdd felan da satıyor musunuz, yoksa sadece dediklerin mi var ? :]
-
İnternet siteniz yokmu.
Hemen bi tane ucuza ayarlayalım istersen.
:d Şaka şaka
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------İnternet siteniz yokmu.
Hemen bi tane ucuza ayarlayalım istersen.
:d Şaka şaka
-----------------------------Bu laf banamıydı real_agabey :D tatlioglu.com 'u bu kadar yüzüme vurmayın canım :$
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
Kanka Allah razı olsun Kayserili müridlerimizi tükanımıza bi çay içmeye beklerim. İl dışındaki müridlerde bana pm den ulaşabilirler... Hepinizi bekliyoruz alış-verişe :) ve çay içmeye
Çay içerim okadar:D -
dostlar bilgisayarla ilgili ne pok varsa 33.000 parca mal satıyoruz. bayii sistemini kullanyoruz. siz gelinde çay da içiririz karnınızıda doyururz. Ama biz kayseriliyiz elinize bi kaç parca mal vermeden yollamayız :D
-
üstad dediğin gibiyse eğer ucuza yollarsanız olur, site yokmu
-
siteyi ben hazırlayacam ama öss nedeniyle doluyum. yazın kurcaz... ucuza kardes yolarız..
-
begendik bunu yazdı:
siteyi ben hazırlayacam ama öss nedeniyle doluyum. yazın kurcaz... ucuza kardes yolarız..
-----------------------------Peki hoca..
http://www.darty.com.tr/e_commerce/EXTERNAL-HDD/SEAGATE/EXPANSION-320-GB-EXT-HDD-p-27859-c-30.htm
bu ürün sizde kac para :)