Bilgisayar Masası İçin Sandalye
-
maserati bunu yazdı
Çok alıştım başk bir şeye oturamıyorum, öneririm
http://tr.aliexpress.com/item/The-boss-computer-chair-can-lay-lifting-fashion-household-high-grade-belt-massage-chair-Leather-office/32468051209.html?spm=2114.49010208.4.6.vDeBOM
ben bunu alsam kucağıma alırım o otursun diye.
-
necroshine bunu yazdı
şöyle 140 kg taşıyacak götlü göbekli adam koltuğu lazım banada =)
Hacı sen özel yaptırsan daha mantıklı. Şöyle göt kısmı geniş ve rahat. Açıkçası yeni sandalyemi kendim yapacağım veya yaptıracağım. En rahatı ve en iyisi kendi yaptıracağın olacaktır.
-
DrKill bunu yazdınecroshine bunu yazdı
şöyle 140 kg taşıyacak götlü göbekli adam koltuğu lazım banada =)
Hacı sen özel yaptırsan daha mantıklı. Şöyle göt kısmı geniş ve rahat. Açıkçası yeni sandalyemi kendim yapacağım veya yaptıracağım. En rahatı ve en iyisi kendi yaptıracağın olacaktır.
Ben monitörü ütü masasına koyuyorum, ayarlanabilir yükseklikli. D.tümü de kanepeye koyuyorum gayet geniş. Tavsiye ederim :D
-
Hayırlı olsun almışsın, yine de sonradan öneri ihtiyacı olanlar için 3 yıldır kendi kullandığım sandalyeyi önereyim:
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hayırlı olsun almışsın, yine de sonradan öneri ihtiyacı olanlar için 3 yıldır kendi kullandığım sandalyeyi önereyim:
Hocam aynen fiyat abartı değil üründe güzele benziyor alınabilir.
-
Hocalar ürün geldi açtım montajını yaptım. Montajı biraz sıkıntılı çünkü yeterli bir kullanım kılavuzu yok. Sadece küçük bir sayfa üzerinde 2-3 resim o kadar. Neticede yaptım montajını ürün fiyat performans ürünü bence gayet iyi, oturma yerine ince diyenler olmuş bunun neresi ince yada ben tabureden geçince çok rahat geldi bana heralde, onun dışında ürün güzel tavsiye edebilirim. Kargoyu bu kadar hızlı beklemiyodum.
Arkaya yaslanmasını yapamadım daha :(
-
NewwarrioR bunu yazdı
Hocalar ürün geldi açtım montajını yaptım. Montajı biraz sıkıntılı çünkü yeterli bir kullanım kılavuzu yok. Sadece küçük bir sayfa üzerinde 2-3 resim o kadar. Neticede yaptım montajını ürün fiyat performans ürünü bence gayet iyi, oturma yerine ince diyenler olmuş bunun neresi ince yada ben tabureden geçince çok rahat geldi bana heralde, onun dışında ürün güzel tavsiye edebilirim. Kargoyu bu kadar hızlı beklemiyodum.
Arkaya yaslanmasını yapamadım daha :(
Hocam soldaki kolu yukarı çek arkaya yaslanabilirsin,yaslandıktan sonra ayar bozulmasın dersen aşağı indirip kilitleyebilirsin.