folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Masası İçin Sandalye

Bilgisayar Masası İçin Sandalye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

Çok alıştım başk bir şeye oturamıyorum, öneririm

http://tr.aliexpress.com/item/The-boss-computer-chair-can-lay-lifting-fashion-household-high-grade-belt-massage-chair-Leather-office/32468051209.html?spm=2114.49010208.4.6.vDeBOM

ben bunu alsam kucağıma alırım o otursun diye.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

şöyle 140 kg taşıyacak götlü göbekli adam koltuğu lazım banada =)

Hacı sen özel yaptırsan daha mantıklı. Şöyle göt kısmı geniş ve rahat. Açıkçası yeni sandalyemi kendim yapacağım veya yaptıracağım. En rahatı ve en iyisi kendi yaptıracağın olacaktır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı

şöyle 140 kg taşıyacak götlü göbekli adam koltuğu lazım banada =)

Hacı sen özel yaptırsan daha mantıklı. Şöyle göt kısmı geniş ve rahat. Açıkçası yeni sandalyemi kendim yapacağım veya yaptıracağım. En rahatı ve en iyisi kendi yaptıracağın olacaktır.

Ben monitörü ütü masasına koyuyorum, ayarlanabilir yükseklikli. D.tümü de kanepeye koyuyorum gayet geniş. Tavsiye ederim :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun almışsın, yine de sonradan öneri ihtiyacı olanlar için 3 yıldır kendi kullandığım sandalyeyi önereyim:

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/00212484/torkel-kolcakli-donen-sandalye.aspx

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hayırlı olsun almışsın, yine de sonradan öneri ihtiyacı olanlar için 3 yıldır kendi kullandığım sandalyeyi önereyim:

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/00212484/torkel-kolcakli-donen-sandalye.aspx

Hocam aynen fiyat abartı değil üründe güzele benziyor alınabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocalar ürün geldi açtım montajını yaptım. Montajı biraz sıkıntılı çünkü yeterli bir kullanım kılavuzu yok. Sadece küçük bir sayfa üzerinde 2-3 resim o kadar. Neticede yaptım montajını ürün fiyat performans ürünü bence gayet iyi, oturma yerine ince diyenler olmuş bunun neresi ince yada ben tabureden geçince çok rahat geldi bana heralde, onun dışında ürün güzel tavsiye edebilirim. Kargoyu bu kadar hızlı beklemiyodum.

Arkaya yaslanmasını yapamadım daha :(

NewwarrioR tarafından 05/Mar/16 14:28 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-GEX
    C-GEX's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocalar ürün geldi açtım montajını yaptım. Montajı biraz sıkıntılı çünkü yeterli bir kullanım kılavuzu yok. Sadece küçük bir sayfa üzerinde 2-3 resim o kadar. Neticede yaptım montajını ürün fiyat performans ürünü bence gayet iyi, oturma yerine ince diyenler olmuş bunun neresi ince yada ben tabureden geçince çok rahat geldi bana heralde, onun dışında ürün güzel tavsiye edebilirim. Kargoyu bu kadar hızlı beklemiyodum.

Arkaya yaslanmasını yapamadım daha :(

Hocam soldaki kolu yukarı çek arkaya yaslanabilirsin,yaslandıktan sonra ayar bozulmasın dersen aşağı indirip kilitleyebilirsin.

Sana koşarak deli gibi yaşamak ,bana yaşamak deli gibi koşarak...
Toplam Hit: 4239 Toplam Mesaj: 28
bilgisayar masası için sandalye ofis sandalyesi