folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilgisayar Mühendisliğini Yurtdışında Okumak Hakkında

Bilgisayar Mühendisliğini Yurtdışında Okumak Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Sakın amna deyim çıkma türkiyeden sakın tecrübe konusuyo dinle beni çıkar aklından yurtduşında okumayı

niye hocam? bu kadar millet okuyor ama

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

omerelili bunu yazdı:

sandman bunu yazdı:

abicim yurt dışı var yurt dışı var.

Bulgaristanda ki bir okulla İsveç yada Amerikada ki bir okulu bir tutmamakta lazım.

haklısın.ama bulgaristanda bile iyi universiteler var.

İyiden kastın nedir bunu da sorgulamak lazım.Ek olarak ne üzerine master yapıcagında önemli.

eğitim seviyyesi normal olsun bana yeter.sofya teknik üniver. iyidir diyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

zor deil kafa patlatmak gerekir sabahlaman gerekir bu yüzden bazi haftalar zombi gibi dolasman gerekir ayni anda 5 ayri dersin projesini yapman gerekir

ben fransada yaptim diger ülkelerle benzerlik vardir mutlaka

ek not olarakda ben üniversitede yaptim masteri, özel müh okulunda deil

aralarinda $öyle bir fark var üniversiteye giren ögrenciler tembel veya dersleri daha zayif ama sora adam ediyolar bizi, müh okuluna giren ögrenciler ise seçilmis çaliskan ama okulun imaji ve sundugu biçok hizmet ve kolayliklar sayesinde ögrenciler tembellesiyo ama zayif not verilmio bunlara sonuç olarak bunlarin 3/4ü üni ögrencilerden daha basarisiz oluyo is hayatinda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

hocam yurt dısında yarı bilg muh. okuyorum diyebilirim.dersler normal.çok kazık diil.biraz calısma gerektiriyor tabiki..fakat calısmadanda gecersin.çalışırsan sana faydası oluyor burda.onun için hocalar kasmıyor.

gel gelelim sn mastır istiyorsun.mastır nası oluyor ne kadar zorluyorlar bilmiyorum.ama elbetteki zorluyorlardır adı var mastır diye.

ben macaristandayım.istersen bir araştır.mastırda zorluyorlar mı değilmi diye..bu arada ingilizce seviyeninde ii olması gerekiyor 

o çalışmadan keçmekde nasıl oluyor? :)  

hangi üniversite? yıllık ne kadar ödüyorun hacı?

hocam bazı derslerden felaket kopya dönüyor.temel derslerden dönmüyor ama.mesela comp arch die bi ders vardı koypa cok feci döndü.ben öle gectim.gecenlerde kopya cekti.gel gelelim ögrenseler ii olurdu.benim işime yaramayan ders ben kopya cektim.ama programing var.kesinlikle kopya yok..ögrenecen yada bilecen onda..yıllık 5000 dolar macaristan

edit: eger budapeste diilde başka sehirde yaşarsan;yaşam şartları tr ile aynı yada biraz daha ucuz diyebiliriz

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

git tabii hocam korkma

üniversiteyi bitirdiysen türkiyede yurtdışındada masterını yaparsın rahat

zaten üniyi bitiripte yurtdışında master yapmamak hata hemde bilgisayar mühendisliği...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

avrupa ulkelerinde okunursa okunur dandik ulkelerde okuma derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

bu kadar sınav teferruat üzerine en iyi üniversitelerin türkiyede olması lazım bence han ülkede okula girmeden bu kadar sınav var  amma 1 kaç üni dışında gerçekten vasat 

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Abd ' de genellikle alt dalini muhendislik okuyanlarin is hayati bazinda , ust olarak isletme tarzi bolumlere de yonelmesini tavsiye ediyorlar , eger bilgisayar muhendisligi yuksek lisansi vazgecilmezim diyorsaniz yurt disi universitelerin birlesik programlari ile MSCS ile birlikte MBA  de yapmanizi oneririm .

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

illa bişe yapacam diyorsan mba yada project management ile alakalı bişeyler yap. yok akademik düşünüyorum hoca olacam diyorsan. bilgisayar müh. yukarı doğru kaptır.

ftw
Toplam Hit: 3127 Toplam Mesaj: 20