folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayar Ödevi ( Yardım Edebilecek Var Mıdır? )

Bilgisayar Ödevi ( Yardım Edebilecek Var Mıdır? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Demorgan kurallarıyla çözersin bunları.. Bu ifadeleri basitleştirin diyor hocanız...

http://www.adanaborsalisesi.k12.tr/site/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=6&Itemid=54

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Demorgan kurallarıyla çözersin bunları.. Bu ifadeleri basitleştirin diyor hocanız...

http://www.adanaborsalisesi.k12.tr/site/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=6&Itemid=54

Tam olarak adresini verdiğin sayfadaki bilgilerle çözülür; ama konuyu açan arkadaş beni uğraştırmayın işte biriniz yapıp gönderiverin, beni uğraştırmayın moduna girmiş.

Durum böyle olunca:

:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Section a nin 1. Sorusu butun degerler icin 1 degerini mi veriyor (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

1.1 - (P ⇔ Q) ⇔ [(P ⇒ Q) ∧ (Q ⇒ P)]

P ⇒ Q-------->   P'VQ ( kural)

P ⇔ Q =   (P ⇒ Q)  (Q ⇒ P)    ( kural)

Buradan açıkça görlüyor ki köşeli parantez içi

P ⇔ Q bileşik önermesine eşittir  

O zaman soru

(P ⇔ Q) ⇔  (P ⇔ Q) şekline dönüşür

(P ⇔ Q)= U dersek

U   ⇔  U  

(U ⇒U) ∧ (U ⇒ U) bu da

U ⇒U bileşik önermesine denktir

Bu da kural gereği

U'VU olur bu da her zaman lojik 1e eşittir (U=0 olursa değili 1, 1 olursa değili 0 olacağından) bu önerme her zaman doğru olur..

Her zaman doğru ( değişken önermelerin değeri ne olursa olsun) olan önermelere mantıkta .... denir

gerisini halledersin

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

Tam olarak adresini verdiğin sayfadaki bilgilerle çözülür; ama konuyu açan arkadaş beni uğraştırmayın işte biriniz yapıp gönderiverin, beni uğraştırmayın moduna girmiş.

Durum böyle olunca:

:) 

TBTye üye olacak kadar internetle ilgilendiğine göre gogıla soracak kadar da bilgisi vardır.. Hoca da anlatmıştır fakat dersi dinleyen kim.. hep hazır hep hazır.. C++ fonksiyonu gibi mk. fonksiyonun nasıl çalıştğının önemi yok yeter ki değer döndürsün..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Vay be lise 1 de az cok ogrenmistik hatirliyo gibiyim itcelik (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    Vay be lise 1 de az cok ogrenmistik hatirliyo gibiyim itcelik (:

41-14=27

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Hesapta hata var amca (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bizim zamanımızda önermeler matematiğ  lise 1'de okutulurdu..  o zaman da 14 yaşında olursun normal olarak...

Toplam Hit: 2676 Toplam Mesaj: 20