Bilgisayar Oyunlarda Donup Kalıyor
-
Kafayı yiyecem yav benim pc normalde msn vs. şeylerde felan donmuyor fakat oyunlara girince hangi oyun olursa olsun 3-5 dk sonra ekran donup kalıyor hiçbir tuş işlemiyor ancak reset atınca düzeliyor ısınma vardır diyorlar ısınma olsa reset atması lazım oyunda sorun vardır dediler gayet normal oyun format attım 2-3 kere yine aynı napmamı önerirsiniz?
-
sistem özelliklerini yazarmısın hocam..
-
Ekran Kartı : 512 MB - Nvidia
Ram : 1.25 Kingston
İşlemci : 2.66
Celeron(R)
-
oyun ne hoca? senin pc kaldırıyormu normalde rahatlıkla?
-
peki oyun oynuyorsun ve oyun esnasında donarken hoparlöründen ses geliyor mu ? birde oyun oynarken işlemciyi kontrol et bakalım yüksek değerlere çıkıyormu ? işlemcinin üzerinde soğutucu termal macun var mı ? sıcaktan dolayı kasadaki fanların yetersiz olabilir, kasanın içi tozlanmış olabilir hocam..
-
oyunun ne olduğunu bilmiyorum ama celeron oluşu gözüme battı
-
Oyun FIFA 2008
işlemcinin üstünde macun var hoparlörden felan ses gelmiyor.işlemciyi kontrol et demişsin yüksek değerlere çıkıyor mu diye nasıl bakacam bilmiyorum ben :S
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Oyun FIFA 2008
işlemcinin üstünde macun var hoparlörden felan ses gelmiyor.işlemciyi kontrol et demişsin yüksek değerlere çıkıyor mu diye nasıl bakacam bilmiyorum ben :S
-----------------------------
ctrl+alt+del sonra performans yap ama 2008 celeronda kasabilir bence hocam -
lordvader89 bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Oyun FIFA 2008
ctrl+alt+del sonra performans yap ama 2008 celeronda kasabilir bence hocam
-----------------------------141. bilmem ne yazıyordu hocam hatırladığıma göre
-
bendede multimedya tuşlarına basınca bi anda donuodu herşey belkide seninkide öle bişey olabilir virüs taraması yap bi belki düzelir
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------bendede multimedya tuşlarına basınca bi anda donuodu herşey belkide seninkide öle bişey olabilir virüs taraması yap bi belki düzelir
-----------------------------virüs taraması yaptım multimedia tuşlarına basınca bişi olmuyor :S