Bilgisayar Programcılığından Mühendisliğe
-
Şimdi arkadaslar bu ossde maksımum olabılecek yer ınsaat muhendıslıgı 1 sene daha hazırlanmaya gozum kesmıyo acaba 2 senelık programcılıga gıdıpte sonra dgs ıle bılgısayar muhendıslıgıne gecmeyı dusunuyorum ama dgs hakkında hıcbır fıkrım yok yardımcı olursanız sevınırım
-
aynı konu hakkında sabah nonviolen le konustuk o anlattı bişiler :) nese bana anlattıgı, bu dgs sınavında mat 1 sden ve turkceden fln sorular varmıs.. cok kolay sorularmıs. bu sınavı geccekmişin: bide uni notlarının ii olması gerekiomus. sora gidiosu, kazandıgın yere, bi sene alttan ders veriosun, yani gecen seneden, bi de iki senelik onunde ersdler var... o kadar :)
-
-
Hoca, 2 senelikte ilk 10 a girmen lazım...
sonra matematiğin türkcen biraz iyiyse geçersin 4 sneeliğe...
Ama inşaat mühendisliği gleiosa gir bence, rahat meslek, parasıda ii
-
iyi para var git derim...milyarlarla oynuyosun :)
-
Android: oncelikle iki seneligi mumkun oldugunca yuksek derece ile bitirmek gerekiyor ki hak kazanabilesin, daha sonra tabi tutulacagin sinavda yine puan siralamasina gore gecis hakki elde edilecegi icin bir gayret daha, basarili ve disiplinli degilsen okul konusunda direkt puanin yettigi bir bolume gir, genis genis takilarak oku ve bitir..
-
hocalar bazı ıdealler wardır ınsanlar pesınden kosar gıder kucuklugumden berı bılgısayar muhendısı olmak ısterdım ama anadolu ogretmen lısesı mezunu olmama ragmen lıse hayatımı yeterınce genıs genıs gecırdım vede dımdızlak kaldım ortada 5 senede ust uste gırsem ossye bılgısayar muhendıslıgı olamıyacam gıbı cunku dedım temel yok
ama bılgısayar programcılıgından gecıste ıse her sekılde ne olursa olsun kendıme guvenım tam okulda ılk3e oynayacagım
dgs ıcın matematık sorun degıl yaparım acayıp bı hırs war ıcımde merak ettgım tek konu
2 yıllıklarda dgs den sonra okul puanı hesaplanıyo kac ıle kac arasında lıse gıbı yıne 80 mı en fazla?
-
sen zaten inanmissin hocam, yolunda basarilar dilerim basaramaman icin hicbir neden yok.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hoca, 2 senelikte ilk 10 a girmen lazım...
sonra matematiğin türkcen biraz iyiyse geçersin 4 sneeliğe...
Ama inşaat mühendisliği gleiosa gir bence, rahat meslek, parasıda ii
-----------------------------
ilk onla falan alakası yok olayın derece falanda yapmana gerekyok ben nice adamlar biliyorum2+2 dgs kazanmışlar okuyolar adamların kafasını bişey bilmiyosanız karıştırmayın ...aga dgs sınavında iki bçlüm var türk ve matematik matematik içindend senelere göre değişmekle birlikte 10 civarı bi rakamda geometri sorusu geliyo sorular çok çok basit gerçelten özellikle senin gibi öss ye hazırlanmı ş biri si yalar da yutar bile bu gün dgs sınavı vardı yarın sorular açıklanacak ösym sitesinde bi bakarsın ...sorular kolay sende diyeceksinki niye herkez giremiyo sorun şu zamanı iyi değerlendirmek gerekiyo bunun içinde bol bol pratik ki bunları sen ağa iyi biliyosun öss den tecrüben var
kısacası aga sen bi seneyi dağa göze al mıyosan git ama gideceğin yeri önceden çok çok iyi araştır çünkü orası senin dgs bakış açını girme isteğini okul puanını direk etkileyecek ...
-
Ben Bilgisayar programcılığı okuyup DGS ye girip Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğini kazandım. Ne sormak istiyosan sor cevaplarım
-
cih dedım ya okul puanını merak edıyorum
geometrı fızık bıyolojım ıyıdır
ossde cuvallamamın sebebı tumuyle mat2 dır mat1 yapıyorum bız lıse sondayken sıstem degıstıgı ıcın mat2nın temelı lıse2 yanı tumuyle geyık gectı devletı bılıyosunuz hocalar salla basını al maasını mısalı lıse2 deyken cıkmıyo dıe ders yapmazlardı sınıf voleybol basketbol pınpon falan oynardı bız 3-4 arkadas bılgısayar odasına gıderdık