folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Programcılığından Mühendisliğe

Bilgisayar Programcılığından Mühendisliğe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    Şimdi arkadaslar bu ossde maksımum olabılecek yer ınsaat muhendıslıgı 1 sene daha hazırlanmaya gozum kesmıyo acaba 2 senelık programcılıga gıdıpte sonra dgs ıle bılgısayar muhendıslıgıne gecmeyı dusunuyorum ama dgs hakkında hıcbır fıkrım yok yardımcı olursanız sevınırım

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

aynı konu hakkında sabah nonviolen le konustuk o anlattı bişiler :)  nese bana anlattıgı, bu dgs sınavında mat 1 sden ve turkceden fln sorular varmıs.. cok kolay sorularmıs. bu sınavı geccekmişin: bide uni notlarının ii olması gerekiomus. sora gidiosu, kazandıgın yere, bi sene alttan ders veriosun, yani gecen seneden, bi de iki senelik onunde ersdler var... o kadar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca, 2 senelikte ilk 10 a girmen lazım...

sonra matematiğin türkcen biraz iyiyse geçersin 4 sneeliğe...

Ama inşaat mühendisliği gleiosa gir bence, rahat meslek, parasıda ii

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    iyi para var git derim...milyarlarla oynuyosun :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Android: oncelikle iki seneligi mumkun oldugunca yuksek derece ile bitirmek gerekiyor ki hak kazanabilesin, daha sonra tabi tutulacagin sinavda yine puan siralamasina gore gecis hakki elde edilecegi icin bir gayret daha, basarili ve disiplinli degilsen okul konusunda direkt puanin yettigi bir bolume gir, genis genis takilarak oku ve bitir..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

hocalar bazı ıdealler wardır ınsanlar pesınden kosar gıder kucuklugumden berı bılgısayar muhendısı olmak ısterdım ama anadolu ogretmen lısesı mezunu olmama ragmen lıse hayatımı yeterınce genıs genıs gecırdım vede dımdızlak kaldım ortada 5 senede ust uste gırsem ossye bılgısayar muhendıslıgı olamıyacam gıbı cunku dedım temel yok

ama  bılgısayar programcılıgından gecıste ıse her sekılde ne olursa olsun kendıme guvenım tam okulda ılk3e oynayacagım

dgs ıcın matematık sorun degıl yaparım acayıp bı hırs war ıcımde merak ettgım tek konu

2 yıllıklarda dgs den sonra okul puanı hesaplanıyo kac ıle kac arasında lıse gıbı yıne 80 mı en fazla?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    sen zaten inanmissin hocam, yolunda basarilar dilerim basaramaman icin hicbir neden yok.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca, 2 senelikte ilk 10 a girmen lazım...

sonra matematiğin türkcen biraz iyiyse geçersin 4 sneeliğe...

Ama inşaat mühendisliği gleiosa gir bence, rahat meslek, parasıda ii

-----------------------------
    ilk onla falan alakası yok olayın derece  falanda yapmana gerekyok ben  nice  adamlar biliyorum2+2 dgs  kazanmışlar okuyolar adamların kafasını bişey bilmiyosanız   karıştırmayın ...

aga  dgs  sınavında iki  bçlüm  var türk ve  matematik matematik içindend  senelere  göre değişmekle  birlikte 10 civarı bi rakamda  geometri  sorusu geliyo sorular çok çok basit gerçelten özellikle  senin gibi  öss  ye hazırlanmı ş  biri  si yalar da  yutar bile  bu gün dgs  sınavı vardı   yarın sorular açıklanacak ösym sitesinde  bi bakarsın ...sorular kolay sende  diyeceksinki niye herkez  giremiyo sorun şu zamanı iyi  değerlendirmek gerekiyo bunun içinde  bol bol pratik ki bunları  sen ağa  iyi biliyosun öss den  tecrüben var 

kısacası aga  sen bi  seneyi  dağa  göze  al  mıyosan git  ama   gideceğin  yeri önceden çok çok iyi  araştır  çünkü  orası senin dgs  bakış açını girme  isteğini okul puanını direk etkileyecek ...

www.dikeygecis.org

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
    Ben Bilgisayar programcılığı okuyup DGS ye girip Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğini kazandım. Ne sormak istiyosan sor cevaplarım

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

cih dedım ya okul puanını merak edıyorum

geometrı fızık bıyolojım ıyıdır

ossde cuvallamamın sebebı tumuyle mat2 dır mat1 yapıyorum bız lıse sondayken sıstem degıstıgı ıcın mat2nın temelı lıse2 yanı tumuyle geyık gectı devletı bılıyosunuz hocalar salla basını al maasını mısalı lıse2 deyken cıkmıyo dıe ders yapmazlardı sınıf voleybol basketbol pınpon falan oynardı bız 3-4 arkadas bılgısayar odasına gıderdık

Toplam Hit: 2380 Toplam Mesaj: 19