Bilgisayar Sapıttı Ses Gelmiyor...
-
Lenovo Y530 model bi laptopum var. Bugün sabah açıp bi film seyrettim. Gayet gür ve net sesi vardı. Hala da VLC, GOM Player'dan ses alıyorum.Yani sistem seslerini (açma kapama, Facebook Messenger ileti seslerini filna) alabiliyorum 4+1 bangır bangır çalışıyor ama internetten bir video izlemek istediğimde ses çıkmıyor. Çerezleri ve geçmişi sildim ama olmadı.
Firefox da aynı şekilde, Crome'da. Tüm eklentileri kaldırdığım halde iki tarayıcıdan da ses alamıyorum. Problem neden kaynaklanıyor acaba?
-
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02065471&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=4058583
azıcık nette bakındım senin soruna , böyle bişi buldum , belki lenovada da işe yarar.
-
formatı gelmiş fatih :)
-
crimeangel bunu yazdı
10 kasımda gel, ellerinden öper. MXP akar
-
10 kasımda ben yokum fatih.
benim kızın okulda gösterisi var :) oraya sözüm var.
-
ses kartının driverini kaldırıp tekrar yüklemen belki işe yarayabilir hocam.
tolgaStain tarafından 09/Kas/12 14:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bico bunu yazdı
ses kartının driverini kaldırıp tekrar yüklemen belki işe yarayabilir hocam.
Denedim bi değişiklik yok...
-
crimeangel bunu yazdı
10 kasımda ben yokum fatih.
benim kızın okulda gösterisi var :) oraya sözüm var.
Peki 11 Kasım? :-(
-
HannibALgan bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
10 kasımda gel, ellerinden öper. MXP akar
uuh rezil :D
abi, gitmişken formatlamayı falan driver kurmayı da iyice bi baştan göster :D
-
Basit bişey ama ses simgesini üzerine tıklayınca karıştır diye bir zımbırtı var. Onu tıklayınca açık olan ses kullanan uygulamaları gösterir. Oradan firefox ve chrome un sesi kısılmış olabilir. Bi kontrol et istersen.
(Dikkat etmemiş olabilirsin)
-
Bide bunu denermisin hocam ?
Başlat/Çalıştır/Regedit--->
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
Açılan Sağ Sekmede Boşlukta Sağ Tuşa Basarak Yeni\Dize Değeri\ yapıyoruz ve bu değere wavemapper adını veriyoruz....
Sonra Bu değer üzerinde sağ tuş yaparak DEĞİŞTİR diyoruz ve Değer Verisi Yerine msacm32.drv yazıyoruz....sonra çıkıyoruz ayarlardan