Bilgisayar Sorun! Donanımcılardan [Yardım]
-
Pc'yi Kapatıyorum. Kapattıktan 10 sn sonra falan kendiliğinden açılıyor. donanım hakkında bilgisi olan yardımcı olursa ii olur.
-
Cin girmis okut uflet kasaya :)
PowerSupply bozulmus hoca,git 20ytl ye al birtane tak ;)
-
kasayı değiştirsem komple geçermi?
-
Gecer.
-
kasayımı deiştircen :|
ben mi yanlis falan okuyorum :)
power supply i deiştir işte sorun halolur bendede wardı :) aynı sorun
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------kasayımı deiştircen :|
ben mi yanlis falan okuyorum :)
power supply i deiştir işte sorun halolur bendede wardı :) aynı sorun
-----------------------------
zaten kasayı değiştircektim ama sorunun neden olduğunu bilmiyodum=)
bende power supply i değiştirceğime kasayı değiştircem zaten içinde veriyolar... -
Bilgisayarin kapatmayi reset olarak algiladigina gore;
anakartin bir yerden sase aliyor olabilir. uzerinde bir baglanti arizasi olmus olabilir,
priz hattin dahilinde bir sorun ise topraklamaya cevirtebilirsin.
yine power tusuna bir bak, bios kismina girmiycem.
power supplyin degismesi veya incelenmesi gerekebilir.
-
inş. power supply dendir. daha masraf açılırsa yanarım nakit yönunden
-
Hojucukun dedigi gibi buyuk ihtimal ana kart uzerinde bir kisa devre oluyor olabilir. ac kasayi power tusunun baglanti yaptigi yerde toz moz bok pusur varmi. benim basima daha degisik bir olay gelmisti. durduk yere bazen reset atiyordu. kasanin icini actim reset dugmesinin anakarta baglandigi yer toz yumagi olmustu. temizledim sorun gitti.
-
naki bunu yazdı:
Hojucukun dedigi gibi buyuk ihtimal ana kart uzerinde bir kisa devre oluyor olabilir. ac kasayi power tusunun baglanti yaptigi yerde toz moz bok pusur varmi. benim basima daha degisik bir olay gelmisti. durduk yere bazen reset atiyordu. kasanin icini actim reset dugmesinin anakarta baglandigi yer toz yumagi olmustu. temizledim sorun gitti.
saol -
bilgisayari nasil kapatiyorsun. dugmesine basarak mi kapatiyorsun ? yoksa baslata tikladiktan sonra bilgisayari kapata mi tikliyorsun ?