Bilgisayar Takılıp Kendini Kapatıyor...
-
arkadaşlar ben konu açmıştım ama pek bakan olmadı benim pc takılıyo sonra mavi bi ekran çıkıo ve orda
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
DİE HATA VERİYO ve fiziksel bellek dökümüne bağlanıyor dio format attım yine geçmedi sebebi nedir acaba? yardım edermisiniz
-
hocam elinde herhangi bir yedek parça varsa önce rami değiştir dene.
sonra işlemciyi.
ikisindden birinde problem var ama denemeden ortaya çıkmaz heralde....
-
hacı format attın da geçmediyse sanırım kartlardan birinde bi arıza var,yani olay teknik...
-
:D senin için çok sewindim ben senin yerinde olsaydım herhalde :D mouse fln kırmıştım
-
Bu yeni işlere başlayan arkadaşlar ananızı sıkerım sızlerın hack olayı edıyorsunuz duyduk bır daha uyarmıyacaz teşkılattakı arkadaşlara bulaşayorsunuz bırdaha kıne onlara değil bizlere gelın her şekil kapışalım Anasını sıktırmek isteyen Tıklasın gelsın a.q cocukları
www.cyber-warrior.org
www.starhack.org -
kardes_CcC bunu yazdı:
-----------------------------
Bu yeni işlere başlayan arkadaşlar ananızı sıkerım sızlerın hack olayı edıyorsunuz duyduk bır daha uyarmıyacaz teşkılattakı arkadaşlara bulaşayorsunuz bırdaha kıne onlara değil bizlere gelın her şekil kapışalım Anasını sıktırmek isteyen Tıklasın gelsın a.q cocukları
www.cyber-warrior.org
www.starhack.org
-----------------------------
bu yarrağım kim ya, boru boru atıyo :) -
arkadaslar bn sadece sorunumu çözmek istedm ne bu kavga ya yaska arkadaslarada sordum ram leri çıkar tak olursa olur fln dediler tozdan olabilirmi ki ben bugun çıkarttım balkona üfledm bi kere gözümü açamadım tozdan ondan da olabilirmi?
-
alponzzo: senin sorunun hdd kaynakli gozukuyor.. Hata , uyari mesaji aldigin yerde I/O parametresi (hata kodu) vardir onu not alip buraya yaz, hata kaynagina gore cozum uretelim, yahut bir servise goster.
ornegin; bu bir kablo sorunu , kaynak yetersizligi olabilir, bad sectorden tut hddnin kontrol kartina kadar cesitlilik gosterebilir. Format cozum olmayabilir, hatanin ciddiyetine gore yonlendiririm , yonlenemeyecegi taktirde teknik serviste biter.
-
en alttarafında
teknik bilgiler
***STOP:0X0000007A(0XC03DDCF4,0XC000000E,0XF773D463,0X24414860)
*** NTFS.SYS ADRESS F7730463 BASE AT F76DA000,DATESTAMP ,
arkadaslar burdan sonasını yazamadm pc resetledi kendini noluyo bu pc ye yardım edin yaaa
-
ya bide knight oynarken media player açtımmı bu hata daha erken zamanda geliyo bilgisayarım kötü olsa anlıcamda 1 gb ram var o kdaar kötü de diil yni neden oluyo bu arkadaslar? enn sonunda bilgisayarcıya gidecem
-
alponzzo: durum vahim, anakartin ne marka , daha once degistirdin mi , xp ile uyumsuz olma durumu olabilir mi?
bu sorun anakart degisikliginden yada anakart ile isletim sistemi uyumsuzlugundan olmadiysa, durum hard diskinden kaynaklaniyor, pagefile'da bulanamayan kernel data sayfasinin hafizaya okunamamasi gibi.
donanima hakimsen: hdd'yi farkli modlarda calistirmak uzere acp'i uyumunu s1 moduna getirmen sorunu giderebilir, malesef format soz konusu degil. Teknik servis konusu.