Bilgisayar Tavsiyesi Seçim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

Monsternotebook almada ne alirsan al.

Hocam nedenini de açıklasaydınız iyi olurdu?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Hemi laptop olsun hemi de oyunları açsın diyen tayfadan biri olarak ben de bu dell'den alacağım galiba. Amma anlamadığım nokta bu dizüstü trendlerinin leş durumu nasıl bu hale geldi? Tasarımı temiz olsun işte kullanalım dersin 6 7kdan aşağı ultrabook yok neredeyse. E o kadar para verip bir de oynatmayacaksa ne anladım ben bu işten?

Ultrabook kalsın gamer laptopı alayım dersen de Ulus'ta pavyonların olduğu caddeye düşmüş gibi oluyorsun. Bu nedir abi her taraf rengarenk kazulet gibi bilgisayarlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

Hemi laptop olsun hemi de oyunları açsın diyen tayfadan biri olarak ben de bu dell'den alacağım galiba. Amma anlamadığım nokta bu dizüstü trendlerinin leş durumu nasıl bu hale geldi? Tasarımı temiz olsun işte kullanalım dersin 6 7kdan aşağı ultrabook yok neredeyse. E o kadar para verip bir de oynatmayacaksa ne anladım ben bu işten?

Ultrabook kalsın gamer laptopı alayım dersen de Ulus'ta pavyonların olduğu caddeye düşmüş gibi oluyorsun. Bu nedir abi her taraf rengarenk kazulet gibi bilgisayarlar.

bu sebeplerden ötürü n580vd aldıydık 4500 TL fiyatına şimdi 7 8 K seyrediyor fiyatı.
    fiyatlar leş değil aslında ülkeye dovizle girdiğinden bizim para birimimize vurunca fiyat devasa oluyor

yoksa birim olarak bahsettiğim bilgisayarı 1k dolara bulabilirsin bizim nerdeyse 6 bin para birimimiz dolar euro kullananlara göre 1 bin para birimi

hal böyle olunca hem satıcı kazancı hem mağaza giderleri hemde üzerine vergiler ha bide varsa taksit vade farkı ekleniyor eğer iyi arayıp kuponları katarsan fiyat 7-8 k oluyor
    oyun dizüstülerinden değil haz almak tiksinti gelmeye başladı banada uygun bir ortamda çıkarıp masaya koymaya çekinirim resmen dış görüntüleri '' bana bakın ben renkliyim yanar dönerliyim'' gibi bide çoğu kaba plastik ve sağlam durmuyor 
    daha çok incelik zariflik ve metal kasa ile sağlamlık taraftırıyım ben tabii ki bunlara performansta eklenmeli önce ki konumu görmüşsündür belki biraz fetişe kayıyor olsamda memnunum halimden.

bknz: https://www.tahribat.com/forum/laptop-build--yardim--240635?PageSize=100

tavsiye istersen bilgisayar konusunda ya çıkıp yurt dışından bol limitli kredi kartı ile tek çekim pc almak sonra onu banka ile peyderpey ödemek böylelikle ürün çeşitliliğinden memnun olursun.Şunu fark ettim ki türkiyede bize kakıyorlar öyle bizim yönetimimizle alakalıda bir durum değil.Yeni bir ürün
    çıktığında max özelliğinde ürün olmayıp ortalama ürün itiliyorlar veya fiyatı düşürmek için performanslarından kısıyorlar böylede yapınca aynı tadı alamıyorsun.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

sonu u ile biten islemcilerden uzak dur

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Hocam nedenini de açıklasaydınız iyi olurdu?

Hocam yoğundum yazamadim, abra 12.1 kullanıcısıydım.   7 8 ay içinde Cihazda masaüstünde,web sayfası açikken hafif takilmalar. Oyun oynarken dandik oyunlarda bile fps problemleri ani droplar yiyordum. Cihazi 2 defa elden 3 4 defada istanbul kadiköy magazasina gönderdim 200 e yakin telefon görüşmeleri yaptim. En sonunda benden biktiklari için cihazi geri aldilar parami iade ettiler. Şikayetvar girersen genel kronik problemi donma takilma fps droplari ani

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

o niden ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

8 BİN TL ye kadar çıtıysan MSI almanı öneriirm.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

8 BİN TL ye kadar çıtıysan MSI almanı öneriirm.

örnek bir marka model varmı hocam

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

neden öyle dedin hacıdayı. genelde çevremde herkes monster öneriyor. sıkıntısı ne ki bilelim.

edit. açıklamış arkadaş o halde şunu sorayım.

AbdullahAzad bunu yazdı

neden :)

hworm tarafından 17/Nis/19 12:13 tarihinde düzenlenmiştir

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-t470-intel-core-i7-7500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-pro-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20hd000etx-p-HBV00000HERQ0

şunu kullanıyorum, çok memnunum ama ekran kartı olmadığı için oyun oynayamazsın. iş istasyonu olarak tavsiye ederim

...
Toplam Hit: 3509 Toplam Mesaj: 23
pc tavsiye