Bilgisayar Tavsiyesi Seçim
-
MaxeL bunu yazdı
Monsternotebook almada ne alirsan al.
Hocam nedenini de açıklasaydınız iyi olurdu?
-
Hemi laptop olsun hemi de oyunları açsın diyen tayfadan biri olarak ben de bu dell'den alacağım galiba. Amma anlamadığım nokta bu dizüstü trendlerinin leş durumu nasıl bu hale geldi? Tasarımı temiz olsun işte kullanalım dersin 6 7kdan aşağı ultrabook yok neredeyse. E o kadar para verip bir de oynatmayacaksa ne anladım ben bu işten?
Ultrabook kalsın gamer laptopı alayım dersen de Ulus'ta pavyonların olduğu caddeye düşmüş gibi oluyorsun. Bu nedir abi her taraf rengarenk kazulet gibi bilgisayarlar.
-
literatur bunu yazdı
Hemi laptop olsun hemi de oyunları açsın diyen tayfadan biri olarak ben de bu dell'den alacağım galiba. Amma anlamadığım nokta bu dizüstü trendlerinin leş durumu nasıl bu hale geldi? Tasarımı temiz olsun işte kullanalım dersin 6 7kdan aşağı ultrabook yok neredeyse. E o kadar para verip bir de oynatmayacaksa ne anladım ben bu işten?
Ultrabook kalsın gamer laptopı alayım dersen de Ulus'ta pavyonların olduğu caddeye düşmüş gibi oluyorsun. Bu nedir abi her taraf rengarenk kazulet gibi bilgisayarlar.
bu sebeplerden ötürü n580vd aldıydık 4500 TL fiyatına şimdi 7 8 K seyrediyor fiyatı.
fiyatlar leş değil aslında ülkeye dovizle girdiğinden bizim para birimimize vurunca fiyat devasa oluyor
yoksa birim olarak bahsettiğim bilgisayarı 1k dolara bulabilirsin bizim nerdeyse 6 bin para birimimiz dolar euro kullananlara göre 1 bin para birimi
hal böyle olunca hem satıcı kazancı hem mağaza giderleri hemde üzerine vergiler ha bide varsa taksit vade farkı ekleniyor eğer iyi arayıp kuponları katarsan fiyat 7-8 k oluyor
oyun dizüstülerinden değil haz almak tiksinti gelmeye başladı banada uygun bir ortamda çıkarıp masaya koymaya çekinirim resmen dış görüntüleri '' bana bakın ben renkliyim yanar dönerliyim'' gibi bide çoğu kaba plastik ve sağlam durmuyor
daha çok incelik zariflik ve metal kasa ile sağlamlık taraftırıyım ben tabii ki bunlara performansta eklenmeli önce ki konumu görmüşsündür belki biraz fetişe kayıyor olsamda memnunum halimden.
bknz: https://www.tahribat.com/forum/laptop-build--yardim--240635?PageSize=100
tavsiye istersen bilgisayar konusunda ya çıkıp yurt dışından bol limitli kredi kartı ile tek çekim pc almak sonra onu banka ile peyderpey ödemek böylelikle ürün çeşitliliğinden memnun olursun.Şunu fark ettim ki türkiyede bize kakıyorlar öyle bizim yönetimimizle alakalıda bir durum değil.Yeni bir ürün
çıktığında max özelliğinde ürün olmayıp ortalama ürün itiliyorlar veya fiyatı düşürmek için performanslarından kısıyorlar böylede yapınca aynı tadı alamıyorsun. -
sonu u ile biten islemcilerden uzak dur
-
LynXMaSTeR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Hocam nedenini de açıklasaydınız iyi olurdu?
Hocam yoğundum yazamadim, abra 12.1 kullanıcısıydım. 7 8 ay içinde Cihazda masaüstünde,web sayfası açikken hafif takilmalar. Oyun oynarken dandik oyunlarda bile fps problemleri ani droplar yiyordum. Cihazi 2 defa elden 3 4 defada istanbul kadiköy magazasina gönderdim 200 e yakin telefon görüşmeleri yaptim. En sonunda benden biktiklari için cihazi geri aldilar parami iade ettiler. Şikayetvar girersen genel kronik problemi donma takilma fps droplari ani
-
AbdullahAzad bunu yazdı
sonu u ile biten islemcilerden uzak dur
o niden ?
-
8 BİN TL ye kadar çıtıysan MSI almanı öneriirm.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
8 BİN TL ye kadar çıtıysan MSI almanı öneriirm.
örnek bir marka model varmı hocam
-
MaxeL bunu yazdı
neden öyle dedin hacıdayı. genelde çevremde herkes monster öneriyor. sıkıntısı ne ki bilelim.
edit. açıklamış arkadaş o halde şunu sorayım.
AbdullahAzad bunu yazdısonu u ile biten islemcilerden uzak dur
neden :)
hworm tarafından 17/Nis/19 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
şunu kullanıyorum, çok memnunum ama ekran kartı olmadığı için oyun oynayamazsın. iş istasyonu olarak tavsiye ederim