Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümü Hakkında?
-
saçmalama olm ya anadolu lisesinden mezun olup 2 yıllığa gidilir mi gideceksen öle bi bölüme mi gidilir git Uçak, Motor ve Bakım a say1 356 istiodu geçen sene bu sene nedir bilemem
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalama olm ya anadolu lisesinden mezun olup 2 yıllığa gidilir mi gideceksen öle bi bölüme mi gidilir git Uçak, Motor ve Bakım a say1 356 istiodu geçen sene bu sene nedir bilemem
-----------------------------O puanı alsam... :D
okuldan max. 60civarı bi puan gelcek, say1de 240 say2de 210 yaptım en fazla.Yani durum belli olduğu için 2 yıllık istedim.Programlama işini seviyorum,dillerle ilgili bilgimde var az çok,yani kendimi geliştirebilirim :)
-Naps ve theimpossible yorumlar için sağolun :) resmen destek çıktınız sağolun :)
-4eye senin dediğin bölümüde gördüm ama ne durumda bakmadım onada bi bakarım :) kanka senide beklerim seneye :D
-bi yaz olsunda uzun uzun konuşalım, muhabbetini özledim dos =)
-
bilgisayar mühendisleri mezun olur olmaz iş bulur mu arkadaşlar? tecrübeyle sabitlenmiş bilgilerden rica edeyim lütfen :)
-
sana bağlı bulan war bulamayan war benim akraba mezun oldu stajı turkcell de yapıodu sonra parttime çalışmaya başladı şimdi de orda işe gircek.
-
Bu arada konusu açılmışken daha önceden lisansüstü eğitim verilen şimdi boğziçi ve mehmetakif ersoy üniversitesinde bulunan "yönetim bilişim sistemleri" bölümünü tavsiye ederim. Geleceği olan bir bölümdür. Bölüm hakkında bilgi edinmek isteyenler internetten bakıp bulabilir.
-
Girme şansın zor gibi geliyor bana. Çünkü senden önce daha Teknik , Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Liseleri var.