Bilgisayar Terimlerini Ne Kadar Biliyoruz
-
sorular boktan ama mor pembe yatay çizgili tişörtlü dayı çok net ama bence güzel bi kafa yakalamış
-
sorduğu kitle sanki bilinerek hedef alınmış gibi, bilgisayarla ilgisi olmayan insanları seçmiş resmen
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Soruya bak, hic unutamadigin lan yarattigin bisey oldu mu ? Insanları kucuk dusurup, bunuda komedi diye sunmak ciddi manada psikolojik sorun gostergesi bence.
Hayrettin kadar da zeka engelli biri gelmemistir bu topluma heralde, amk at kafası.
-
BURAK_X bunu yazdı
sorduğu kitle sanki bilinerek hedef alınmış gibi, bilgisayarla ilgisi olmayan insanları seçmiş resmen
ciddi olamazsın :D videoya sorulara takılmamak gerek. video teknik değil geyik videosu ve hayrettin teknik bir adam değil, he ben guldum mu hayır..
-
Fdumanli bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
ciddi olamazsın :D videoya sorulara takılmamak gerek. video teknik değil geyik videosu ve hayrettin teknik bir adam değil, he ben guldum mu hayır..
teknik olmadığını biliyorum tabii, ama bir "sokaktaki vatandaşa sorduk" da değil yani bu insanları küçük düşürerek yapılmış bir "geyik" daha çok
-
çimlere oturmuyorum yatıyorum :) axaxa bu güldürdü ögrenci evlerini hicbiri tutmaz
-
slim_38 bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Soruya bak, hic unutamadigin lan yarattigin bisey oldu mu ? Insanları kucuk dusurup, bunuda komedi diye sunmak ciddi manada psikolojik sorun gostergesi bence.
Hayrettin kadar da zeka engelli biri gelmemistir bu topluma heralde, amk at kafası.
Eskiden sağlam güldürürdü bu herif. Şimdi iyice bozmuş.
-
- Lan yaratmak ne demek ?- Mesela arkadaşla konuşuyoruz diyorki nerede kaldin lan :)
-
Aslında bu tür anket ve röportajlar çok önemli. Sistematik olarak yapılmalı ve değerlendirilmeli.
-
o değil de kara gözlüm dövmeli çocuğun böğrü giderek açılıyor mu bana mı öyle geliyor :D