folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Toplayacam Bi Kaç Sorum Var(İzmir)

Bilgisayar Toplayacam Bi Kaç Sorum Var(İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

sevgili müritler 

Ben yakın zamanda bi pc toplamak istiyom sormak istediğim bi kaç şey var

İzmirde önerebilceğiniz fiyat ve teknik servisi iyi olan nereler var bir de ek olarak istediğim; montajını falan orda yapıp kontrol edip öyle almak eğer bi problem olursa anında değiştirmek için.

bir de benim şu an elimde

amd athlon 1ghz

40gb maxtor

geforce3 ti 128mb

256mb sdram

bi makina var onu da acaba elden çıkarabilr miyim? bi yol gösterin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    İzmir de değilim. Ama sana önerim parçaları büyük bir yerden alman. Ve eski makineler pek satılmıyor . Ve en çok dikkat etmen gereken husus = fazla pahalıya kaçma , kendini kaptırma , benim düştüğüm yanlışa sakın düşme .

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Vatan uygun bence. Kendime almadım ama bikaç arkadaşa aldık. Ordan alabilirsin.Ama yalnızca lisanlı windows yüklüyorlar.

Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek

ran bunu yazdı:
    -----------------------------
    İzmir de değilim. Ama sana önerim parçaları büyük bir yerden alman. Ve eski makineler pek satılmıyor . Ve en çok dikkat etmen gereken husus = fazla pahalıya kaçma , kendini kaptırma , benim düştüğüm yanlışa sakın düşme .

yok hocam fazla pahalıya kaçacak bütçem yok zaten:D

iceberg bunu yazdı:
    Vatan uygun bence. Kendime almadım ama bikaç arkadaşa aldık. Ordan alabilirsin.Ama yalnızca lisanlı windows yüklüyorlar.

Peki mesela ben şimdi vatana gitsem şu şu özelliklerde pc istiyom desem toplamaya yardımcı olurlar mı yoksa illa işte şu marka şu model istiyom deyip tek tek mi parçaları alacam, bi de windows önemli değil ben korsan kurarım da orda parçaları test etmek amaç yani bütün parçalar bi araya gelince bi çakışma uyumsuzluk falan olmasın diye 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    İster kendin konfigurasyon yap, istersen de sölüyorsun kafandaki ortalama özellik veya fiyatı onlar bişeyler çıkartıyolar sana. İstersen değiştirirsin. Arandaki diyaloğa bağlı yani. Derdini anlatabilirsen anlıyolar. Elemanlar pc konusunda boş değil. Çakışmalı pc yapacaklarını sanmam. Ben biriyle tartıştım hatta core duo ve core 2 duo olayını. O haklı çıktı :) Ben yanlış biliyormuşum. Cardfinans kredi kartıyla gidersen fiyat %8 iniyor.

Akıl verme para ver a.q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    connectus_erectus bunu yazdı:

Peki mesela ben şimdi vatana gitsem şu şu özelliklerde pc istiyom desem toplamaya yardımcı olurlar mı yoksa illa işte şu marka şu model istiyom deyip tek tek mi parçaları alacam, bi de windows önemli değil ben korsan kurarım da orda parçaları test etmek amaç yani bütün parçalar bi araya gelince bi çakışma uyumsuzluk falan olmasın diye 

yok hoca bak bende izmir vatan dan aldım goturdum listeyi ben bunu istiyom dedim...Adam yarın gel al dedii işleri yoksa

aynı gun bilgisayarı toplayıp verirler...Lisanslı windows istiyonmu diye sordu(içimden bsg dedim)istemiyorum dedim o kadar bidaha xp ye fazladan para verme...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek

eywallah arkadaşlar  saolun

bakalım eğer daha uygun bi yer bulamazsam vatandan toplarım heralde 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    vatandan almayın arkadaşlar sorunlular yeni bilgisayar topladım ekran kartı bozuk olduğu için geri verdim 2. gününde anca 5 günde arızayı tespit ettiler bağırdım çağırdım hatta ailecek bağırdık öyle değiştirdiler müşteri hizmetleri çok kötü

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    bu pc ye 90 ytl vereyım ? bunn 2 kat ozellıksınız sana burada 350 ytl toplayım + pc ye kaanat takıp ucarsın:D ist ye gelmen lasım..)  kadıkoye yazıcıoglu hanına gıt.) veya mecıdıyekoye oradan her parcayı en ucuza bulursun.en son kadıkoye dun bakmıstım 1 gb ddr2 ram.) 20 ytl:) mac makına arıyorum.) sekıl fiyat bulursam alıcam.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

http://www.tekmarshop.com/priceList.asp

http://www.tekmarshop.com/pctopla.asp

izmirdeki en ucuzcu firmalardan biri

ayrıca en son vatan/tekmar karşılaştırmamda aynı parçalarla toplanan pc de 30 $ fazla fiyat çekti vatan comp 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

birader 3 pc toplattırdım vatandan bir sürüde çevre birim aldım 1 kez pişman olmadım parça testide nemiş la zaten 1 ay  parçaların kutularını sakla sorun olursa deiştiriler vatana git 2. kata çık birini bul sana yardımcı olurlar toplarlarda yanlız işletim sistemi isteme çok diretirlerse linux kullanıcam de geç bide işletim sistemine para verme

not: bilgisayarlardan biri daşşaklı bi server dı :D 

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 17