Bilgisayar Üzerinden İnternet Sorunu?
-
ben wireless ile internete baglanıyorum(dizüstüyle) birde masaustu bılgısayarım var aramızda ag baglantı kablosu var(modeme baglanan kablo) artı modemde var ama kullanmıyoruz.
ıkımızın arasında ethernetlere kabloyu taktıntan sonra nasıl masaustu bılgısayara dızustu uzerınden ınternet baglarız?
not: modemıde kullanabılırız...
-
müridler sımdı
elımızde bır tane laptop(wireless lı+ethernet cıkıslı) bır tanede masa ustu(ethernet çıkışlı) var
kablolu modem 4 portlu (internet yok) ve ethernet kablosu var
1) laptop ile baskasının moderminden kablosuz internet kulanıyoruz
2)bu interneti elimzdekiler ile masaüstü bilgisayara aktarmak istiyoruz
-
hocam kusura bakma inan hiç birşey anlamadık bi paintle görsel bişeyler yapsan yada daha ayrıntılı karıştırmadan anlatsan?
-
2 tane ağ var biri kablosuz biri kablolu (internet yok sadece moderm kablosu ve moderm var)
ben wireless ım oldundan kablosuz internete bağlanıoyorum
ama masaüstü bilgisytarın wireless olmadından onu kabloyla nasıl internete bağlarız yani benim laptop üzerinden
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------2 tane ağ var biri kablosuz biri kablolu (internet yok sadece moderm kablosu ve moderm var)
ben wireless ım oldundan kablosuz internete bağlanıoyorum
ama masaüstü bilgisytarın wireless olmadından onu kabloyla nasıl internete bağlarız yani benim laptop üzerinden
-----------------------------
hocam internet yok diyosun internete nasıl bağlarız diyosun herneysemodemin kablosuzsa modeme tak kabloyu diğerinide bilgisayara tak masaüstüne
-
7-19 bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------hocam internet yok diyosun internete nasıl bağlarız diyosun herneyse
modemin kablosuzsa modeme tak kabloyu diğerinide bilgisayara tak masaüstüne
-----------------------------kablolu internet var dedigi modemle kablo galiba
hocam wireless ile bağlanabiliyosa modem kablosuzdur. kablo yerinede tak kabloyu. kablonunda diğer ucunu taksın masaüstü pcye. hem landa kurulur hemde ikisi nete çıkar -
7-19 bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------hocam internet yok diyosun internete nasıl bağlarız diyosun herneyse
modemin kablosuzsa modeme tak kabloyu diğerinide bilgisayara tak masaüstüne
-----------------------------kablolu internet var dedigi modemle kablo galiba
hocam wireless ile bağlanabiliyosa modem kablosuzdur. kablo yerinede tak kabloyu. kablonunda diğer ucunu taksın masaüstü pcye. hem landa kurulur hemde ikisi nete çıkar
-----------------------------ya sen anlamadin yada ben
-----------------------------aynen :D yada ikimiz
-
müridler sımdı
elımızde bır tane laptop(wireless lı+ethernet cıkıslı) bır tanede masa ustu(ethernet çıkışlı) var
kablolu modem 4 portlu (internet yok) ve ethernet kablosu var
1) laptop ile baskasının moderminden kablosuz internet kulanıyoruz
2)bu interneti elimzdekiler ile masaüstü bilgisayara aktarmak istiyoruz
-
bak şimdi hocam modem üstünden ağı masaüstüne bağlayabilirmisin bilmiyorum ama şöle bişi yapabilirsin...
laptop ile nete bağlanıyorsun ya onun eternet cıkışını masaüstüne bağla... daha sonra masaüstünün ağ ayarlarından bu bilgisayar başka bir bilgisayar üstünden internete bağlanıyo sekmesi vardı onu seç dene...
-
craft dedini bi deneyelim
-
craft nasıl yapcaz onu nerden