Bilgisayar Ve Yazilim Kitaplari Toptan
-
kitaplar temizdir hiç kullanmadiğimda var içlerinde zaten resimden belli,kitaplarin listesi ve resim linkini yazdim ,kitaplar toptan 110 tl , tek kitaplolursa da yanina fiyat yazdim
1 Asp.net Ajax 3.5 15 tl
2 Asp.net 4.0 15 tl
3 Asp.net Çözümleri 15 tl
4 Asp.net 2.0 15 tl
5 Sql 15 tl
6 Flash Cs5 Actionscript 3.0 15 tl
7 C# Tam Hakimiyet 10 tl
8 İlişkisel Veri Modeli 10 tl
9 X86 Tabanli Mikro İşlemci Mimarisi 5 tl

-
asp.net 4.0 ve c# tam hakimiyet kitapları için arkadaşa Pm attım :) yazılıma yeni başlayan bir arkadaşa hediye edeceğim.
bu arada asp.net ajax kitabı daron yöndem in kitabı. çok sağlam kitap adam ince eleyip sık dokumuş ajax konusund. web ile ilgilenen arkadaşlar ajax konusunda kendisini iyi derecede geliştirmek istiyorsa kitabı almalarını tavsiye ederim. daron yöndem gerçekten hakkını vermiş. tabi yazdğı makaleler oluşturuyor genelde ama ben beğenmiştim kitab, 40 lira da para vermiştim :)
veritabanı tasarımı kitabı hakkında fikrim yok ama eğer yazar güzel yazmışsa bence çok önemli bir konu. yazılımcıların tasarladığı tablolara bakıyorum da hiç mantık aradan normları bilmeden rastgele yapıyorlar genelde. bu işin bir adabı kuralı falan var. ben bunla ilgili kapsamlı bir ders almadan bu kadar çok şey olduğunu bilmiyordum, o dersten sonra veritabanı tasarlamanın cidden uzmanlık gerektiren bir iş ve o yüzden veritabanı uzmanlarının olmasının da gerekli olduğunu gördüm. yani kıytırık iki tablo yapıp sql kodu yazma ile bu iş olmuyor :)
unbalanced tarafından 26/Ağu/12 10:06 tarihinde düzenlenmiştir -
nisanci53 bunu yazdı
kitaplar temizdir hiç kullanmadiğimda var içlerinde zaten resimden belli,kitaplarin listesi ve resim linkini yazdim ,kitaplar toptan 110 tl , tek kitaplolursa da yanina fiyat yazdim
Sahibinden.com Satin Almak İçin :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-bilgi-referans-programlama-kitaplari-cesitli-97414801/detay/
1 Asp.net Ajax 3.5 15 tl
2 Asp.net 4.0 15 tl
3 Asp.net Çözümleri 15 tl
4 Asp.net 2.0 15 tl
5 Sql 15 tl
6 Flash Cs5 Actionscript 3.0 15 tl
7 C# Tam Hakimiyet 10 tl
8 İlişkisel Veri Modeli 10 tl
9 X86 Tabanli Mikro İşlemci Mimarisi 5 tl

nisanci53 tarafından 26/Ağu/12 10:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam yazdığım pm ye bakar mısın? + sahibinden.com lnki vermişsin de orada toplu halde var? tek tek nasıl alınacak
-
tek kitap dahi satilsa sahibinden comdakini iptal edeceğim ayrica pm bana ulaşmadi attim dedinya
-
yazdım hocam.. tekrar yolladım hatta. okunmadı olarak görünüyor özel mesaj. (tahribattan yolladım kullanıcı ismin sarı yanması lazım oradan özel msjlara girip görebilrisin)
-
Flash CS5 kitabına talibim...
-
ok kitap duruyor
-
Flash CS5 + SQL + x86 Assembly yi bana ayır Nişancı
DM den adres bilgilerimi veririm sana..
-
aşağdaki kitaplar seryolcu arkadaşimiza satilmiştir. diğerleri duruyor
5 Sql satildi
6 Flash Cs5 Actionscript satildi
9 X86 Tabanli Mikro İşlemci Mimarisi satildi
nisanci53 tarafından 26/Ağu/12 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
dediğim gibi dikeyeksen yayınlarının C# Tam Hakimiyet ve asp.net 4.0 kitaplarını da ben alacağım ama ödeme yapacağım yeri söylemedin..