Bilgisayar Yavaşlıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

teşekkür ederim olay şu elimde format atmak için cd de yok :(

olsada beceremem de:) 

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

ya bide benım msn ımde ben gondermedıgım halde gıden mesajlarda bı sex sıtesının mailleri gonderıyormus gıbı gorunuyorum

asd@hot

dshdkfl@hotmail gıbı adreslere hepsındede uyelık sıfrem ve ısmım baska gosterıyor acaba bu ne nasıl cozerım bunu? 

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

MS'nin işletim sistemleri yani Windows'lar tabii ki Stabil ve devamlı aynı dozda çalışan sistemler değiller.. Her sistem zamanla " kullanıcıların yaptığı hatalar yada dişarıdan yaptırdığı hatalar " sayesinde şişer, dolar ve ağırlar.

Bunun çaresi direk olarak " başka İŞLETİM SİSTEMİNE " geçmek değil, var olan sistemi onarmaktır. Bunu da Repair , Antivirüs, Ccleaner, System mechanic, Ram destekleme, Sistemi stabil çalıştırma, Gereksiz DLL dosyalarını ve gereksiz programları kaldırma , Sisteminizi düzgün ve devamlı olarak temizleme koruma, Güncel yazilimlar kullanma, Güncel Bios kullanma gibi faktörler ile yapabilirsin.

Bilgisayarım yavaşladı aman ben bi linuxa geçeyim diye bir şey yok. Anlayış bu olmamalı. TBT olsun diğer siteler olsun binlerce yüzlerce kaynak döküman vs var.

MSN'deki reklam linkleri ad-ware, spy-ware dediğimiz kurtcuklardan kaynaklanıyor. Bunları temizleyen programlar ile taratip temizleyebilirsin arkadaşim. Sonrada msn'ini kaldlrip son sürümünü de kur ki, güncel ve temiz olsun.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    Master bunu yazdı:
    -----------------------------

MS'nin işletim sistemleri yani Windows'lar tabii ki Stabil ve devamlı aynı dozda çalışan sistemler değiller.. Her sistem zamanla " kullanıcıların yaptığı hatalar yada dişarıdan yaptırdığı hatalar " sayesinde şişer, dolar ve ağırlar.

Bunun çaresi direk olarak " başka İŞLETİM SİSTEMİNE " geçmek değil, var olan sistemi onarmaktır. Bunu da Repair , Antivirüs, Ccleaner, System mechanic, Ram destekleme, Sistemi stabil çalıştırma, Gereksiz DLL dosyalarını ve gereksiz programları kaldırma , Sisteminizi düzgün ve devamlı olarak temizleme koruma, Güncel yazilimlar kullanma, Güncel Bios kullanma gibi faktörler ile yapabilirsin.

Bilgisayarım yavaşladı aman ben bi linuxa geçeyim diye bir şey yok. Anlayış bu olmamalı. TBT olsun diğer siteler olsun binlerce yüzlerce kaynak döküman vs var.

MSN'deki reklam linkleri ad-ware, spy-ware dediğimiz kurtcuklardan kaynaklanıyor. Bunları temizleyen programlar ile taratip temizleyebilirsin arkadaşim. Sonrada msn'ini kaldlrip son sürümünü de kur ki, güncel ve temiz olsun.

sagol dediklerini uyguladım pc biraz kendine geldi.saygılar...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Master bunu yazdı:

kökten çözümü şey ettiydim ben :$ :W

linux rulaz :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    valla iyimiş:)

Toplam Hit: 6484 Toplam Mesaj: 27