

Bilgisayara Android İşletim Sistemi Kurulumu
-
http://www.mono-droid.com/installing-android-froyo-on-your-desktop-laptop/
Adreste adam anlatmış indirip kurmanız gereken şeyleri vermiş. Düzgün bi şekilde buraya koymaya üşendim o yüzden sadece adresi verdim. Ama sıkıntı olursa sorun :)
-
Ben android 4 yükledim,kurulumu yaptım. Kurulumda adamın anlatımına ek bazı şeyler var. 4gb hdd ayırdım ama biçimlendirme falan istedi,kafanız karışmasın virtualboxın talimatlarını izleyin yeter. Ancak beklediğim gibi olmadı çünkü mouseu dokunmatik olarak algılamadı,sadece bazı laptoplarda işe yarıyo olabilir. Büyük bi hevesle indirip kurdum ama sonuç pek beklediğim gibi değil.
-
şarj durumu nasıl etkisi oldu mu?
Düzenleme: bende fark etmemişim sanal makinadanmış :| Boot edilemez mi acaba.
-
Bende donanıma doğrudan yüklüyoruz sandım da sevinmiştim :(
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Ben android 4 yükledim,kurulumu yaptım. Kurulumda adamın anlatımına ek bazı şeyler var. 4gb hdd ayırdım ama biçimlendirme falan istedi,kafanız karışmasın virtualboxın talimatlarını izleyin yeter. Ancak beklediğim gibi olmadı çünkü mouseu dokunmatik olarak algılamadı,sadece bazı laptoplarda işe yarıyo olabilir. Büyük bi hevesle indirip kurdum ama sonuç pek beklediğim gibi değil.
-----------------------------hacı caps versene. şimdi pcyi simkartsız tel yapcaz dimi tam olarak?
ordaki resimlerden bişi anlamadım daha detaylı bilgi versen aga?
performans nasıl pro oyun msn nete girme felan?
-
biri tr ye çevirse çok iyi olcak :(
-
şöyle birşey de var:
http://www.android-x86.org/download
ben asus netbook'da denemiştim çalışmıştı usb bellekten
70 mb falan ram yiyodu, ve evet maus çalışmadı bende de
-
daftın dediği yerdeki dosyayı indirip kuruyoz sanal pcye. Ama universal usb installerla usbye kurabilirizde sanırım. Ekran görüntüsü alıp koyarım koymasınada ekran full siyah duruyo, Bi saat bi de google arama çubuğu duruyo ekranda. Yön tuşlarıyla ayarlara falan girdim ama menüye ulaşamadım henüz :/ mousela çalışsaymış iyimiş
EDİT: mouse'la kontrol olmadığı için pek sevmedim ama çözdüm gibi :) büyün olayı yön tuşları ve enterla hallediyoruz. rctrl ile klavyeyi algılama şeklini değiştiriyoruz falan.
-
Mouse çalışmıyor klavye ile idare ediyoz

-
bu fare dlgasını çözersek süper olacak gibi. flşa da attım mı ohh
screenler için tşk müritler ayrıca
-
hem touchpad hemde usb mause ile deneyen varmı ?