Bilgisayara Mavi Ekran Verdirtmek (Beyin Tsunamisi)
-
fare veya klavye'nin takıldığı PS/2 veya USB girişlerine tutma yeri plastik tornavidayı çekiçle çak heralde mavide alırsın turuncuda alırsın.
-
bilgisayar çalılırken harddiski salla hızlı şekilde elbet bozulur :)
-
la biriniz bana bilgisayarı sikertecek bir dosya filan yollasın bari
-
HannibALgan bunu yazdıla biriniz bana bilgisayarı sikertecek bir dosya filan yollasın bari
Ne işe yarıyor nasıl oluyor nerden aldım vs hiçbirşey hatırlamıyorum. Hotmail'de taslaklar bölümüne not aldığım bir kod var aynen gönderiyorum onu dene. Belki çalışır.
aşağıdaki kodu başlat/çalıştıra yaz enter yap pc çöksün neden kullanılıcaksa artık :D ferhat klc/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
-
tahref156 bunu yazdıHannibALgan bunu yazdıla biriniz bana bilgisayarı sikertecek bir dosya filan yollasın bari
Ne işe yarıyor nasıl oluyor nerden aldım vs hiçbirşey hatırlamıyorum. Hotmail'de taslaklar bölümüne not aldığım bir kod var aynen gönderiyorum onu dene. Belki çalışır.
aşağıdaki kodu başlat/çalıştıra yaz enter yap pc çöksün neden kullanılıcaksa artık :D ferhat klc/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
http://www.turkhackteam.net/bilgisayar-guvenligi/580132-pc-nizi-cokertebilirler.html
-
tahref156 bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
la biriniz bana bilgisayarı sikertecek bir dosya filan yollasın bari
aşağıdaki kodu başlat/çalıştıra yaz enter yap pc çöksün neden kullanılıcaksa artık :D ferhat klc
/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
bu kod ise yaramaz daha doğrusu bilgisayar bu kodla çökmez -
Bişey olmadı :) timer komutu bulunamıyor..
-
win32k.sys dosyasına virüs bulaşınca pc mavi ekran veriyodu . kod : bc050 hatası ile birlikte o dosyayı silersek hata verebilir diye düşünüyorum .
-
Döl gibi yapışkan bir madde bul ya da dölde kullanabilirsin, maddeyi RAMlerin uc taraflarina sür.
-
direk anakarttakı power kablolarını sok maddı zarar vermeye gerek yok