Bilgisayara Voip Kurulumu + Kullanımı (%50 Tasarruf İmkanı)
-
Buna en sexy ses madalyası verin :D her videosu komedi bi bok anlamıyom sesi %100 alıyom gene anlamıyom :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?
-----------------------------
1) ben bunu kullandım hoşuma gitti :) amaç program değil mantık :) adaptör sipariş verdim normal sabite bağlayacam zaten
Peki ben yukarida soyledigim programlardaki servis saglayacilarina da adaptor baglayabilir miyim?
-
break bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?
1) ben bunu kullandım hoşuma gitti :) amaç program değil mantık :) adaptör sipariş verdim normal sabite bağlayacam zaten
Peki ben yukarida soyledigim programlardaki servis saglayacilarina da adaptor baglayabilir miyim?
-----------------------------evet
-
Yada benim yaptığımı yapın, kendi voip sunucunuzu kurun. Ttnet in gece 7 den sabah 7 ye yada diğer operatörlerin şebeke içi arama bedavalarından yararlanarak babalar gibi santral kurun. En önemli eksik numara taşındıktan sonra kim hangi şebekede bilinememesi. Yoksa çok kullananlar için en kral voip servisinden bile daha ucuz.
-
istemiyom ben bişey ya istemiyom istemiyom :D