Bilgisayarcılar İçin Bel Destek Minderi
-
al gitsin nelere para vermiyoz ki işe yarar gibi
bu arada bilgisayar masasında değilde normal tahta sandalyede daha rahat iyi dik duruluyor bence..
-
ben sirkette kullanıyorum ince olanlardan alma beli doldurup rahat ettırıcek bıraz daha kalın olanlardan al.
-
al adamakıllı sandalye yada tek kişilik koltuk al bunlara hiç gerek kalmaz benim gibi pc nin başında uyuyorsan koltuk al derim
-
beyler şöyle bir uggulama yapsakta herkes pc başında nasıl oturuyor fotograf cekip koysa
en azından ihtiyaclarımızı belirlelemek için tavsiyede bulunanlar olur bulunuruz yarın ben konu acayım :)
-
bence bele de lazim ama belden cok bileğe gerekli böyle bişey
yani mousu tutmaktan elimin sol alt kösesindeki kemik kıpkırmızı oluyor asil ona bi çare bulmak lazim :D
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bence bele de lazim ama belden cok bileğe gerekli böyle bişey
yani mousu tutmaktan elimin sol alt kösesindeki kemik kıpkırmızı oluyor asil ona bi çare bulmak lazim :D
-----------------------------
nasıl bir çözüm bulunur acaba aklıma bişey geliyor ama yine sürtünme olayı olacak :)haci kac senedir sürtünmeden meydana gelen kayıpları önleyen birini tanımıyorum
sürtünme varsa kayıp muhakkak var :)
-
genelde ortopedik denilen ne varsa onlar tam tersıne bana daha rahatsız ediciymiş gibi geliyo hocalar ya :d