folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayardaki Hdd,Cpu,System,Aux Sıcaklığı Ne Olmalıdır..Yardım..

Bilgisayardaki Hdd,Cpu,System,Aux Sıcaklığı Ne Olmalıdır..Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

hocam benimkide bu senin işlemcinin ısısı cok yüksek Fanı temizle birde işlemci ile sogutucu arasındaki termik macunu yenile bunun faydası olucakdır...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Benimkisi bu sıcaklıklarda çalışıyo 1 aydır bi şey olmadı Asus PB5 var bende sendekinin özellikleri ne ??? yani bu şekilde açıkla bu sıcaklıkları 75 e kadar çıkarttım ama restart attı ps bios da otomatik koruması var sende yoksa yapma sakın .... 

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

dugmeyle acılıp kapanan birsey degil hocam, sen yapmadıysan ki bilmedigini soyluyorsun yani yapmamıssın, ozaman oc yoktur. kasanın kapagını kapat, ise yaradıgını dusunmenin aksine kasa kapagını acık tutman kasa ici sirkulasyonu bozar soguyacagını dusunsende ısınmasına yardımcı olur. programın gosterdigi kadarıyla kasada sadece cpu fanı var. 12cm bir egzos ve bir panel fan al, cpu fanınıda asus arctic square yada ninja plus gibi orta maliyetli yuksek performanslı sogutucular ile degistir. kasanın kapagınıda kesinlikle acma. boylece ısınma sorunun cozulecek.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Hocam kasayı açmayı değilde içindeki kabloları adam akıllı topla kenarlara bırak Ekstra Dışarıdan takılmalı

soğutucu ve panalleri var onlardan al hava içi sirkülasyon iyi olmalı kasayı bi yere gömme ve fan larını temizle bak benim ps yukarıda ...

ilk yaptığımda 40 dı ama 50 olmuş yani soğutum büyük ihtimalle tozlanmış ve ii çalışmıyordur ...

Kasamda içeri gömük o halde böyle .....

Over clokdan anlamıyorsan eğer uğraşma araştır biraz bilgi edin sadece... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

hönk :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

protesto senin P4 fazla kasma :) bence elinde kalmasın tabi over cloğa açıksa bilemem ....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    :D :) normal hali :) overclock danda anlamam :| herhangibi bir müdahalem yok yani :| cayır cayır kasa :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    NeddLoyd bunu yazdı:
    -----------------------------

Benimkisi bu sıcaklıklarda çalışıyo 1 aydır bi şey olmadı Asus PB5 var bende sendekinin özellikleri ne ??? yani bu şekilde açıkla bu sıcaklıkları 75 e kadar çıkarttım ama restart attı ps bios da otomatik koruması var sende yoksa yapma sakın .... 

-----------------------------

dostum 2 nci resimde Daire içine aldığın yerdeki  2.20 GHZ - 2.76 GHZ  yazıyor..Overclock mu bu..

Benimkindeden  3.00   altıondada 3.01 yazıyor..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

evet hocam ben over clok yaptım .... 3.2 ye kadar çıkardım ... 75 derece oldu ama

seninki neden öyle bilmiyorum ama büyük ihtimale sen speed fan dan over clok yapabiliyorsun oralarla oynamışsındır ... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    beyler bu gün fan alacam ne önerirsiniz..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 3438 Toplam Mesaj: 23