Bilgisayardan Duman Cıktı
-
Ne işin var floppy
-
bende power supply ni değiştir ram'lerede bak düzgün yerine oturukmu die vga vs. da kontrol et yerine oturmuş olsun hepsi bide kendin değiştir power supply'i servisler deli para alır yoksa yapman gereken sadece power kablolarını sökecen ve eski power s.. yi sonra yenisini takacan aynı yerlere =) bak o powersupply den duman çıktıysa pc ısınınca yada hava sıcakken tekrar gümletebilir bu sefer anakartına zarar verebilir dikkat et.
-
La adam derdını anlatıyorr ne manyaklaştırıyorsunuzzz:DD:D:D
kardeş Once başka power dene yüzde yüz olmasada powerden olabılır Kı ondandır iNŞ ANA KARTIN GITMEMIŞTIRR bİB BİB SESLER GELIYORSA REMDENDIR BENIMDE KAFAM KARIŞTI :d:d:d REMLER YERINDEN NASIL OYNADI HERNEYSE REMLERINI SOK TAK AMA Pc acıkken onuda yapma
ama dedıyım gıbı İlk başka poweri değiŞtır ondandır Buyuk itimalen
-
GEçmiş Olsun bende bi ara rmlai ters taktım anakart ve ram yandi gittim servise dedimpcyi kapttı kapanış o kapanş bi daha açlmadı adamlr 10 gün sonra çardılar anakartı tamir etmişler ram i de yenilemişler dikkatli olmak lazım...
-
:D herşey güzelde ben şunu unutamadım ya:D ve ss aldım :P

-
ateş olmayan yerden duman çıkmaz :P
-
Benim emektarında düğmeye basınca duman çıkıodu
ben alıştım:D
-
eski konuları cortlatıyom ama TheGoFReT mhuhaa
-
bende bir kere bilgisayarı gece açık bırakcam :) power daki 200w yerini 100 yaptım daha az elektrik tüketsin diye sonra bir açtım bilgisayarı boom bir duman kapladı evi ve gari bir koku sonra açtım poweın içini :D oda ney bilmediğim biy patlamı içindeki sıvı poweın kapağını kaplamış pis pis kokuyor sonra sadece kapaı kapatıp voltajı 200 yaptım tekrar açtım bikgisayarı 2 sene daha kullandım :D orda patlayan her neyse sanırım sigorta benim bilgisayarı değiştirene kadar beni idare etti.
-
git yeni psu al :D
Toplam Hit: 7189 Toplam Mesaj: 36