folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayardan Ses Çıkmıyor

Bilgisayardan Ses Çıkmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

hocam baya araştırdım senin gibi birçok kişi daha bu sorundan muzdarip. Resimde de touch ile ilgili bir şey göremedim. Launch manager diye bişey var ise onu kaldırmayı dene, ya da yüklü değilse onu yüklemeyi dene.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Ya hocam gir bütrün winapına media playerina gom u na ordan sesi kısmısındır birinde diğerleriide etkiliyor bana çok oldu bu mal mal ne oluyor dedıydım bence olabilir :D sacma gibi geliyor ama dedıgım gıbı banada cok oludu hıc bır sorun gorunmemesıne karsın ses yoktu rasgele gordum yukselttım sorun cozuldu :D

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam baya araştırdım senin gibi birçok kişi daha bu sorundan muzdarip. Resimde de touch ile ilgili bir şey göremedim. Launch manager diye bişey var ise onu kaldırmayı dene, ya da yüklü değilse onu yüklemeyi dene.

-----------------------------

hocam çok sağol onu kaldırdım düzeldi dokunmatk çalışmıyor ama idare edicez servise vermekten iyidir tekrar çok sağol :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Hocam Çalıştıgım Zamanlarda En Çok Ses Sorunu Çıkaran Markaydı Acer.Bunun İçin Yapman Gereken Driverlerini sırasıyla ve sorunsuz bir şekilde yüklemen.

Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 15