Bilgisayarı Başlatınca Direk Belgelerim Geliyor
-
arkadaşlar okulun bilgisayarı var xp işletim sistemine sahip bilgisayarı açıyoruz karşımıza belgelerim geliyor.Format atmadan nasıl halledebiliriz Teşekkürler
-
başlat-çalıştır-msconfig-başlangıc tikleri kaldır tmm de resetle
-
başlat>çalıştır>msconfig başlangıç sekmesinden
başlangıçta açılmaması istedigin şeylerin tiki kaldır
-
Masaüstü ve araç çubuğu olmaksızın başlat>çalıştır>winamp.exe yapıp winamp'ı dosya gezgini şeklinde kullanarak eski bilgisayarımla 2 ay boyunca idare etmiştim çözüm için de konu açmıştım hatta tbtye ama bulamadım.İşin özü;bildiğim kadarıyla formattan başka çare yok geçmiş olsun.Sorunlu dosya explorer.exe
-
belgelerim hocam ne adı altında yoksa direk belgelerim mi
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
belgelerim hocam ne adı altında yoksa direk belgelerim mi
-----------------------------
Belgelerim yer almıyor msconfigte.Araç çubuğu ve masaüstü simgelerinin gelmesi işlevini üstlenen explorer.exe'deki sebebi bilinmeyen bir bozukluk nedeniyle böyle oluyor.Yani explorer.exe -
göçmez demi bir de dayak yemiyelim :)
-
başlar > programlar > başlangıc burayı bosalt bos olsun
-
Baslat / Tum programlar / Baslat klasorune bak orda belgelerime kisa yol yapmislarsa sag tusla sil de
elemanlarin dedigi gibi başlar > programlar > başlangıc burayı bosalt bos olsun yaparsan bir cok system tray ikonu gozukmez
sonra bunlar nerede diye ararsin
-
Gidip windows içindeki explorer a tıklarsan belgelerim açılır.regedit ayarları. İdarelik görev yöneticisine explorer yazarsan
-
başlat/programlar/başlangıçtan belgelerimi kaldır varsa eğer.
yoksa başka bi bilgisayardan explorer.exe yi bi kopyala.