Bilgisayarı Camdan Aşağı Atacam
-
-
ram'in yerini değiştirsene sanırım 2. slota takmışsın..
-
yunusdogan bunu yazdı
hocam 4gb lik ram var 2gb 1 , 2gb 1 , 1.si ön slotta 2.si hemen arkasında yani 1. ve 2. slotta
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
hocam 4gb lik ram var 2gb 1 , 2gb 1 , 1.si ön slotta 2.si hemen arkasında yani 1. ve 2. slotta
4 tane ram slotun varsa 1. ve 3. ye tak
sistemlerimiz aşağı yukarı aynı denebilir.. fakat ben biostan otomatik overclock ayarlarını aktif ettim..
yunusdogan tarafından 19/Eyl/14 12:08 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
4 tane ram slotun varsa 1. ve 3. ye tak
neden 1 den sonra 2. slota değil ? yani yanlış anlama sadece bilgi edineyim de ona göre bende yaparım.
-
1 3 2 4 gibi tekli çiftli ayarlarsan %10 performans artışın olur.. anakartın kullanma klavuzunda bilgi bulabilirsin
-
hacı abi asc 7 ile tüm sürücüleri güncelleyip kayıt defterini temizle diskleri birleştir ram'i 15 dakkada bir boşaltmayı bi dene tarayıcılardaki eklentileri kontrol et, uzantıları aktif olmadığı halde ram'ın anasını siken bi chrome var çünkü,
-
Bak ben sana bişi diycem inanmıycan :)
Google chromu silsene bi .)
-
BlacKShelD bunu yazdı
la çok alıştım google chrome'ye yaw :s bide bütün mail adreslerim vs.vs. bütün çerezler vesaire onda kayıtlı :/
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıBlacKShelD bunu yazdı
la çok alıştım google chrome'ye yaw :s bide bütün mail adreslerim vs.vs. bütün çerezler vesaire onda kayıtlı :/
Chrome için yer imleri form bilgileri vs vs yedek alma vardır hocam mozıllanın mozpackup programı gibi ben google amcaya google chrome backup yazdım bir sürü çıktı indir kur al herşeyin yediğini sonra chromuda tamamen temizle daha sonra aynı oyunları oyna yaptıklarını tekrar yap
Çünkü kendım dahil elime gelen 4 pc de amk chromu yuzunden pc sebepsiz yere donup hiç işlev görmüyordu,
Şuan şahsi pc'mde opera mozılla safari kurulu chromu ındırıp tıkladıgım an pcnin hayatı kayıyo hocam dene bi zarar gelmez