Bilgisayarı Her Sabah Açtığımda Hata İle Karşılaşıyorum
-
hocam yanlış anlamayın çok iyi bir kullanıcı olmadığım için bazı sıkıntılar yaşıyorum yoksa kimseyi torellemek gibi bi derdim yok yani :)
-
BKNZ :https://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=cannot+find+%2F%2F%2Ffast+hardlock+driver&gbv=2&oq=cannot+find+%2F%2F%2F&gs_l=heirloom-hp.1.0.0i19j0i22i30i19l9.1140.11649.0.13332.19.15.1.3.3.0.134.1448.8j7.15.0.msedr...0...1ac.1.34.heirloom-hp..1.18.1355.4Ow7SUlXBzs
Yukarıdaki sayfaları incelersen kesinlikle sonuca ulaşırsın. Direk bir bilgim yok ama bir şey arıyor ve bulamıyor. Bundan dolayıda hata veriyormuş gibi gözüküyor. O programı silip tekrar kurarbilirsin.
-
Kıvırma durumu var sanki ben trolü anlayınca ya da tutmayınca
Bir çok eski mürid bile foruma resim eklemeyi beceremediği zamanlar oluyor bu kadar acemi yorum yazan adamın aniden Çat diye resmi foruma eklemesi şaşırttı en azından linki koyar ya da BBC tag olarak koymaya Çalışır diye düşünüyordum bekliyordum
umarım yanılıyorumdur...
-
Arkadaş yeni ama, konuyu nereye açacağını biliyor!
-
hımmmm varya sabah sabah adamı mahvedeceksiniz.
eozen02 kimin multisi olabilir.... Acaba Multimi.... Ban yiyecekmi....
Soruların cevabını merak ediyorum.
Bu arada adamında sorusuna bi cevap verin bari arada mk :) Eğer olası bir durum olursa çözümü öğrenmiş olsunki boşuna ban yememiş olsun :Pp
-
Bilgisayarın işletim sistemi 64 bitmi ?
Ek olarak bu hata netcad programını 64 bit işletim sistemine kurduğum zamanlarda görmüştüm.
-
işletim sistemi 32 bit .
-
Sabah saat kaçta
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Sabah saat kaçta
Allah iyiliğinizi versin ya Ama önce o Başlattı dimi :))
-
adam 2013te üye olup 2015te tbtde aktif olmuş. bana da multi gibi geldi :D
şeyhin multisi olmasın zaar :P