Bilgisayarı Siyah Ekranda Kalan Müritler....
-
Sevgili TBT müridleri bilgisayarı siyah ekrana düşüp işlem yapamayanlar ve güvenli modda açamayan arkadaşlar varsa bunun sorunu Document And Settin \ all user \ sxs.dat diye bi dosya atıyo bu aslında bi virüs ve sadece nod32 2,70 sürümü buluyo bunu ya harddiskini başka bi pcye takıp silerek veya cdden kurtarma konsolundan silerek yapabilirsiniz teşekkürler...
-
bana da gelirse böyle sorun denicem bunu
-
5 tane pc geldi bu hafta süperde yayılıyoo herkes bilgilerim diyo çok uğraştım ama çözdüm elhamdüllilah
-
eyvallah sağol hoca
-
Linux kullanın virüslerden korunun.
reklamlar...
-
Bizim manitayada bulaşmış bu nalet olası şey :W nasıl bulaşıyomuş bilgisi olan var mı merak ettim.
-
Saolasın Hoca Alam Bir Köşeye Kaydedim Bu Yazıyı Okuduktan Sonra Kesin Benim Pc'yede Bulaşır bu :D
-
geçenlerde oldu bana siyah ekranda kalıyor, güvenli kipde falan acamıyorsunuz, formatda atılmıyor aynı kasada. Arkadasın kasada önce harddisci tamamen temızleyıp sonra format atmıstık duzeldi. işin garibi versiyon seciyordu format atarken, xp home kurabildik sadece.
-
onemli konu yukari
-
bana gelmedi bu virus ama arkadaşa gelmiş format attık pc ye tekrar 2 gün sonra tekrar aynı şey oldu tekrar format attık bu sefer düzeldi virus nereden bulaşıyor onu merak ediyorum
-
banada oldu ya açılmadı gitti format attım düzeldi gibi bidaha olmaz inş.
Toplam Hit: 3010 Toplam Mesaj: 12