folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bilgisayarı Televizyona Nasıl Bağlıycam

Bilgisayarı Televizyona Nasıl Bağlıycam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

elimde bir kablo var bir tarafı usb diğer tarafı komponent takıyorum televizyonuda komponente ayarlıyorum ama ne bilgisayar tınlıyor ne televizyon televizyon sinyalyok diyor bilgisayar tınlamıyor bile vga kabloyla bağlanıyorum ama ozamanda ses gelmiyor televizyondan ben seste televizyondan gelsin istiyorum ne yapmam lazım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hem ses hem görüntüyü tek kablodan almak istiyorsan hdmi lazım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Emin olmamakla beraber tv nin ses ayarlari yerinden dual 1 dual 2 fln kurcukla derim.. Aynisini yasamistim cozmustumde ama boylemi yapmstm tam hatirlamiyorum.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım konu sahibi arkadaş sıkıntı olursa pmden soyle edıtleyeyım.

Beyler laptopta vga ve hdmı gırısı var ben bunu scarttan tv ye baglayabılır mıyım ? yanı vga to scart veya hdmı to scart tarzı kablo bulabılır mıyım ? 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendeki kablo böyle birşey ama televizyonu görmüyor bilgisayar usbyi takıyorum pc hiçbir donanım görmüyor komonentte televizyona takılı buarada

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alapolina
    alapolina's avatar
    Erkek

en kolayı hdml kablo :)  

yazacam dedim dedim bana inanmdaınız bak ne oldu şimdi.d
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

hdmi olmadan olmaz hdm cıkıs hdm scart donusturucu var ondan ses alırsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

alapolina bunu yazdı:
    -----------------------------

en kolayı hdml kablo :)  

-----------------------------
    adamda hdmi çıkışı var mı önce onu bi sorun :D

edit : usb- compnent şeklinde görüntü alınabildiğinide hiç duymamıştım.  makinanda hdmi çıkışı tv de de hdmi girişi varsa hdmi ile bağla toptan çözüm olur hocam

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bu kablo tv ye götüntü aktaramı için değil video capture kartlarında kullanılır

s video yada scart lazım sana

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hdmi şeysi var bide bu scart nasıl olucak birtarafı usb bir tarafı scartmı olucak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

bilgisayarın ekran çkartı çıkışından tv ye bağlantı yapacaksın , DVI ya da HDMI ile usb ile olmaz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3249 Toplam Mesaj: 29