Bilgisayarı Usb İle Şifrelemek
-
Flash bellek ile bilgisayarı şifrelemek mümkünmü Predator diye bi program buldum fakat windows açıkken işe yarıyor benim istediğim usb takılmadan açılmayacak varmı böyle bir kolaylık.
-
Çok uçuk bişey bence istediğin hocam ama yinede takip
-
hocam anektar yaptır bi tane, kontağı çevirmeyince açılmasın ama düz kontak yapabilirler :/
-
windows 7 de böyle bir özellik vardı hocam. Usb yi takarak açabiliyordun şifreyi
-
Takip etmek de fayda var gibi :)
-
kendin kart yazmalısın onun için, onu yapacak kapasite varsa zaten bilgisayarına senden izinsiz kimse dokunamaz :)
-
Tnrsk bunu yazdı
kendin kart yazmalısın onun için, onu yapacak kapasite varsa zaten bilgisayarına senden izinsiz kimse dokunamaz :)
Aynen, bilgili olan varsa diye takip ediyorum bende. Server bakımda işe başladım bilgisayarları korumak için izinsiz girişleri ksııtlamak için iyi bir yöntem olur.
-
Açmak için değilde şifre için atak varhttp://www.bilgisayarbilisim.net/bte-bilisim-teknolojileri-egitimcileri-dernegi-f275/usb-anahtar-yazilimi-atak-1-06-t110421.html
-
var benim calıstıgım kurumda tüm akıllı tahtalar öğretmenlere verilen usblerle açılıyor kullandıgımız programın adı rohos. ama ben win 8 bununla iligli bi özellik var diye hatırlıyorum aksam musait olursam bakarım
-
Truecrypt de böyle bişi vardı sanki
-
Windows 7'den itibaren bulunan Bitlocker özelliği ile yapabilirsin (Ultimate ve Enterprise sürümlerinde sadece)
Daha önce kullanmıştım, USB diski takmadığın zaman makina Windows açılışında USB diski istiyor, takmadığın sürece açılmıyor.