Bilgisayarım Açılışta Çok Yavaş!
-
60-65 sn de açılıodu ondan sonra 45 sn ye dü$tü :)
-
benimki hep yavaş bişi olmaz dai
sıkma canını şimdi kafada atamayacam pc ye kafayı yardık a.q
-
aga pc nin kasasının yan kapağını aç bide o şekilde kullan istersen benim makinada öleydi 1 tane msn açıyordum başka bişey yapamıyodum makinada.explorer sayfası açarken nerden baksan 1 dakka bekliyodu ama kasanın yan kapağını çıkardım canavar gibi çalışıyo şimdi 5 tane msn açıyorum göüntülü konuşma vs vs banamısın demiyor makina.dediğim gibi yap sen sıcaktan bunalmış fanlar yetersiz olabilir kardeşim...
-
kaspersky kullandığımdan beri benimkide acılışta baya zaman alıo :S
-
arkadaşlar benimde bilgisayar (lafın gelişi ) 10 saat açılıyodu ama artık olmuyo bilgisayarın güvenlik merkezine girin güvenlik ayarlarını kapatın o zaman pc manyak hızlanıyo eger anti virüs yazılımınız varsa virüsten korumayı kapatmayın
-
hocam aynı sorun bendede var bilgisayar çok geç açılıyo, ilk açıldığında msn ve internet explorer zaman tuttum tam 6 dkkada açıldı. eskiden böle değildi birden kendi kendine oluverdi :)
-
arkadasim öncelikle senin ram lar yuksek olmali ve baglantinda en az 256 kps olmali ve ram larda en az 512mb bunlar iyi ise format at gene ayni ise bu kez procsor de ssorun var demekki saygilar
Toplam Hit: 3027 Toplam Mesaj: 18