Bilgisayarım Açılışta Reset Atıyor Devamlı
-
Arkadaşlar şimdi bilgisayarımı açtığımda power düğmesine basıyorum ekran kartının özelliklerini gösteriyor ge-forex tarzında , sonra tekrar 2ci aşamaya geçmeden ordan reset atıyor , şidmi işlemcide sorun olsa hiç açmaz diye düşünüyorum , ram demi acaba sorun aılışta reset atıyor çünki,hatta işlemciyi bile herşeyi çıkarıp tekrar yerine taktım ama sorun değişmedi bi yardımcı olacak mürid varmı??
-
bilgisayar açılırken herhangi bi bip sesi geliyormu. geliyorsa nasıl geliyor ?
-
hocam sistem çökmüş daha ne olsun ki ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ram soketi 2 tane var 1.cisine takdığımda normal 2.cisine tktığımda hiç açılmıyor bu sefer bippp die uzun sonra kesiliyor sonra tekrar başlıyor
-
SnowDrop bunu yazdı:
hocam sistem çökmüş daha ne olsun ki ?
-----------------------------a.q o sistemin satenn hocam yaa bi bulsam neresi çökmüş
-
MuratDnz bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------hocam ram soketi 2 tane var 1.cisine takdığımda normal 2.cisine tktığımda hiç açılmıyor bu sefer bippp die uzun sonra kesiliyor sonra tekrar başlıyor
-----------------------------hocam oyle olduysa ya ıyı takamıyosundur yada ram bozuktur...
-
hocam 50 tane sorun olabilir... önce bak işletim sisteminden mi çökmüşmü _? eger saglamsa işlemci fanını, ekran kartı fanını kontrol et saglamlar çalışıyorlarmı.... eger olmazsa ramları kontrol et...
-
A_REX bunu yazdı:
hocam 50 tane sorun olabilir... önce bak işletim sisteminden mi çökmüşmü _? eger saglamsa işlemci fanını, ekran kartı fanını kontrol et saglamlar çalışıyorlarmı.... eger olmazsa ramları kontrol et...
-----------------------------Hocam işletim sistemi hiç değil pc açılmıyorki hani desem windows xp yazısına gelince reset atıyor ondan kaynaklı olabilir ama , işlemci desem bu sefer hiç açmaz işlem yapmaz oysaki ekran kartının özellikleri geliyo sonra reset atıyor, ram de bi bokluk var heralde?
-
bas formatı düzelsin ne uğraşıyorsun (:
-
yüksek ihtimalle power supply sorunu var. ilk önce cd rom ve harddisk sürücülerinin güç baglantılarını sök öyle aç bakalım açılacakmı eğer yine açılmazsa muhtemelen güç kaynağında bir sorun vardır
-
babybash22 bunu yazdı:
yüksek ihtimalle power supply sorunu var. ilk önce cd rom ve harddisk sürücülerinin güç baglantılarını sök öyle aç bakalım açılacakmı eğer yine açılmazsa muhtemelen güç kaynağında bir sorun vardır
-----------------------------hocam güç kaynağınıda değiştirdim sıfır vardı elimde taktım onuda ama yine aynı ekran kartının özelliklerini gösteriyor çat geri gidiyor