folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Açılışta Reset Atıyor Devamlı

Bilgisayarım Açılışta Reset Atıyor Devamlı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi bilgisayarımı açtığımda power düğmesine basıyorum ekran kartının özelliklerini gösteriyor ge-forex tarzında , sonra tekrar 2ci aşamaya geçmeden ordan reset atıyor , şidmi işlemcide sorun olsa hiç açmaz diye düşünüyorum , ram demi acaba sorun aılışta reset atıyor çünki,hatta işlemciyi bile herşeyi çıkarıp tekrar yerine taktım ama sorun değişmedi bi yardımcı olacak mürid varmı??

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bilgisayar açılırken herhangi bi bip sesi geliyormu. geliyorsa nasıl geliyor ?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

hocam sistem çökmüş daha ne olsun ki ?

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ram soketi 2 tane var 1.cisine takdığımda normal 2.cisine tktığımda hiç açılmıyor bu sefer bippp die uzun sonra kesiliyor sonra tekrar başlıyor

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

SnowDrop bunu yazdı:

hocam sistem çökmüş daha ne olsun ki ?

a.q o sistemin satenn hocam yaa bi bulsam neresi çökmüş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

hocam ram soketi 2 tane var 1.cisine takdığımda normal 2.cisine tktığımda hiç açılmıyor bu sefer bippp die uzun sonra kesiliyor sonra tekrar başlıyor

hocam oyle olduysa ya ıyı takamıyosundur yada ram bozuktur...

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hocam 50 tane sorun olabilir... önce bak işletim sisteminden mi çökmüşmü _?  eger saglamsa işlemci fanını, ekran kartı fanını kontrol et saglamlar çalışıyorlarmı.... eger olmazsa ramları kontrol et...

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

A_REX bunu yazdı:

hocam 50 tane sorun olabilir... önce bak işletim sisteminden mi çökmüşmü _?  eger saglamsa işlemci fanını, ekran kartı fanını kontrol et saglamlar çalışıyorlarmı.... eger olmazsa ramları kontrol et...

Hocam işletim sistemi hiç değil pc açılmıyorki hani desem windows xp yazısına gelince reset atıyor ondan kaynaklı olabilir ama , işlemci desem bu sefer hiç açmaz işlem yapmaz oysaki ekran kartının özellikleri geliyo sonra reset atıyor, ram de bi bokluk var heralde?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    bas formatı düzelsin ne uğraşıyorsun (:

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

yüksek ihtimalle power supply sorunu var. ilk önce cd rom ve harddisk sürücülerinin güç baglantılarını sök öyle aç bakalım açılacakmı eğer yine açılmazsa muhtemelen güç kaynağında bir sorun vardır

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

babybash22 bunu yazdı:

yüksek ihtimalle power supply sorunu var. ilk önce cd rom ve harddisk sürücülerinin güç baglantılarını sök öyle aç bakalım açılacakmı eğer yine açılmazsa muhtemelen güç kaynağında bir sorun vardır

hocam güç kaynağınıda değiştirdim sıfır vardı elimde taktım onuda ama yine aynı ekran kartının özelliklerini gösteriyor çat geri gidiyor

Toplam Hit: 5824 Toplam Mesaj: 22