folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bilgisayarım Açılmıyor............

Bilgisayarım Açılmıyor............

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_19
    devil_19's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim hdd yi başka bir pc ye takıp.Bilgilerimi kurtarmaya karar verdim ama hdd yi nasıl,nereye,ne şekilde takacağımı bilmiyorum.Bu konu da bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz.

DALIMIZI KIRANIN AĞCINI KÖKTEN SÖKERİZ.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek

üstat sen o bilgisayarı kargoyla gönder halledeyim :)))

başka bi bilgisayarın içini aç içinde harddiskin bağlı olduğu kablodan kaç tane var bak eğer iki taneyse biri hdd biri cdrom cdromdakini sök harddiskine tak yok eğer ikiside tek kabloyla bağlı ise cd roma gireni yine sök jumper ayarı yapmayı biliyor musun? senin harddiskin arkasında ufacık bi jmper var zaten harddiskin üzerinde yazar master slave cs diye adamın cdromunada bak o neyse kendi harddiskini de aynı yap yani cdrom slave ise sende harddiskini slave yap tak kablonun ucuna aç bilgisayarı senin harddiskin içindeki bilgileri artık alabilirsin

Yol uzun olabilir. Önemli olan yolun neresinde olduğumuzdur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

Bunun virüs ile falan alakası yok..

1-Fdisk yapılırken sürücünde 1 den fazla bölüm var is örneğin c: / d: / e: gibi bunlardan c: sürücüsü ntfs iken diğerleri fat32 ise çok sık hata veriyor.

2-Pc nin içerisinden herhangi bir veri kablosunu söküp farklı bir şekilde takarsan pc açılmayabilir not olarakta siyah bir ekran çıkar ve r ile sistem onar zart zurt der...

3-Böyle bir problem ile karşılaşıyorsan yapacağın en mantıklı olay şudur.

Eğer C: + birde D: varsa

1-bir 98 başlangıç disketi yada boot lu bir 98 cd si ile bilgisayarı cd-room desteği ile başlat.

2-C:\ sürücüsü üzerinde kopyalamak istediğin bilgiler ne olursa olsun bir klasör içindedir.Değilse zaten görünür.

C:\dir yazarsan bu sürücü içerisindeki bilgileri görebilirsin. İhtiyacımız olan bilgiler örneğin x klasörünün içinde..

C:\cd x

C:\x> oldu şimdi buna C:\x>copy *.* D:\ yaz enter a bas olay tamam C ye format at sonra bilgilerini d den al.

tamamdır.

peki adamın C:\ sürücüsü NTFS D:\ sürücüsü FAT32 diyelim. windows 98 başlangıç Cd yada disketi ile NTFS sürücüye nasıl ulaşacak? biraz mantıksız olmuyor mu bu cevap

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bilgilerinin ntfs ile ilgisi yok doğru okumamışsın yazdığımı.Bilgilerin bir sürücüden diğerine aktarılmasının fat la ntfs ile ilgisi yoktur.Dediğim ne olursa olsun çalışır ve mantıksız değildir + çok basittir. C:\ sürücün ntfs olsun D:\ ise fat32 ms-dos ta hiç bir zaman problem yaratmaz c: den istediğini d: ye kopyalarsın.Ne alakası var başlangıç sürücüsünden ntfs ye ulaşamamak? Ntfs/fat gibi birimler biçimlendirme birimidir

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volsoft
    volsoft's avatar
    Erkek
    Kardeş kapat bilgisayarını

Hdd ni sök. Başka bilgisayar takma şansın varsa. Tak!

Bilgilerini Çek oraya

Bas formatı

Sonra HDD ni o taktığın bilgisayara tak geri al dosyalarını.

Bu yolu dene bence
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Bilgisayarcıya götür....

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

Bilgilerinin ntfs ile ilgisi yok doğru okumamışsın yazdığımı.Bilgilerin bir sürücüden diğerine aktarılmasının fat la ntfs ile ilgisi yoktur.Dediğim ne olursa olsun çalışır ve mantıksız değildir + çok basittir. C:\ sürücün ntfs olsun D:\ ise fat32 ms-dos ta hiç bir zaman problem yaratmaz c: den istediğini d: ye kopyalarsın.Ne alakası var başlangıç sürücüsünden ntfs ye ulaşamamak? Ntfs/fat gibi birimler biçimlendirme birimidir

arkadaşım sen iyimisin kime istersen sor 98 cdsi ile açtığın bilgisayarda ntfs sürücülere ulaşamazsın siz bu işi nasıl biliyorsunuz hayret ediyorum ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek

8mm kardeşim al öğren hepimizin bilmediği birşeyler mutlaka vardır

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=13687

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    devil_19 bunu yazdı:

Arkadaşlar benim hdd yi başka bir pc ye takıp.Bilgilerimi kurtarmaya karar verdim ama hdd yi nasıl,nereye,ne şekilde takacağımı bilmiyorum.Bu konu da bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz.

bi arkadaşını kafala al harddiskini çıkar git arkadaşın eve aç makineyi cd romun kablolaırnı çıkar sonra bunları harddiskine tak kırmızı kablo kırmızı kabloya bakacak şekilde... arkadaşının jumperını master kendininkini slave yap jumper dediimiz minicik bi bok harddiskin üstündeki resimlerde anlatır sana... yine yapamassan 20 milyon bi paraya bilgisayartcıya götür "dosyalaırn kaybolmasın format atın abey" de
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek
    valla arkadaşlar hepiniz işletim sistemine takmışsınız kafayı ama ekran kartıyla ilgili bi problemde olabilir ben çok karşılaşıyorum böyle problemlerle başka bi ekran kartı dene derim ben bi ihtimal olabilir...

.
Toplam Hit: 8896 Toplam Mesaj: 32