Bilgisayarim Calindi Yardimci Olurmusunuz ?
-
arkadaslar telden giriyorum yazida hata olursa kusura bakmayin oglen saatlerinde evimize hirsiz girmis arkadaslar ve koca evde sadecee 1ay oncr aldigim bilgisayari alip gitmis nasil bulabiliriz fikri veyaa bilgisi olan varmi daha taksittini bile odeyemedim arantisi var fakat kasko fln yaptirmamistim bulma sansimiz varmi?
-
üstüne soğuk su iç hocam polis hırsızı bulamadıktan sonra sende bilgisayarını bulamazsın allah sabır versin :|
-
Geçmiş olsun.
benimde eve hırsız girip notebook götürmüştü. SN ve faturasını gösterip sigortadan parasını almıstım..
Evi 137 TL ye sigortalatmıstım. yangın , sel , hırsızlık v.s gibi..
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 16:58'da THT2005 tarafından düzenlendi. -
ah be ustam keşke bi sigorta yaptırsaydın :( çok geçmiş olsun. bilgisayarın Seri nosu, faturası ve varsa elinde mac adresini felan polise ver bulunma ihtimalini artırabilirsin. özellikle gerzek biriyse mac adresini değiştiremez. ve internete bağlandığında tepesine çökebilirler.
-
sabit telefonu olan evler sigortalı diye bir mesele vardı reklamlarda o muhabbetten bir şey çıkartamadınız mı?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------sabit telefonu olan evler sigortalı diye bir mesele vardı reklamlarda o muhabbetten bir şey çıkartamadınız mı?
-----------------------------
nasil yani hocam biraz daha ayrinti verirmisin? -
MeTiN_7 bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------sabit telefonu olan evler sigortalı diye bir mesele vardı reklamlarda o muhabbetten bir şey çıkartamadınız mı?
nasil yani hocam biraz daha ayrinti verirmisin?
-----------------------------başvuru yapmadığın için bişi alamazsın malesef :/ geçmiş olsun. müridin dediği gibi mac adresini filan ver teknik takip şudur budur başlatırlar
-
Çalan mutlaka okutacaktır o bilgisayarı. Garantili dediysen de alanın servise gitme ihtimali yüksek. Beklemenin faydası olabilir. Savcılık aracılığı ile firmayla irtibata geç. Servise geldiğinde haber versinler sana.
-
Bi arkadasimin basina geldi, mac adresini savciliga verdi. Ya calan eleman ethernet kartini degistirdi yada ilgilenmediler Not: masaustuydu
-
polisdee birde banaa ne diyor biliyormusunn iftarda soguk suylaa ac orucunu diyorr yaaa
-
prey project kullansaydın bi nebzede olsa bulma şansını artırırdın.
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 23:57'da Forever_Piratebay tarafından düzenlendi.