Bilgisayarım Hata Veriyor Lütfen Yardım Edin
-
Bilgisayarımı normal kullanırken birden donuyo ve resimde görülen ekran çıkıyo bi süre durduktan sonra kendini resetliyo. Acaba sorun neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım edin :(
resim linki
http://imageshack.us/photo/my-images/46/p1010199h.jpg/
-
bıosta harddıskın aktif olarak görünüyormu sanırım harddıskten.
-
bilmiyorum. ama servisteydi bilgisayarım yeni geldi. hard disk i değiştirmişlerdi.
-
hellyeah bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum. ama servisteydi bilgisayarım yeni geldi. hard disk i değiştirmişlerdi.
-----------------------------Hata değil o. Bekle geçecek o ekran açılacak bilgisayar.
-
arkadaşım işletim sisteminibüyük ihtimal bir görüyor,bir görmüyor dur eğer böyle ise beklemeden servise geri gönder diyosunki hdd yeni değişti yeni değişti ise sana geçmiş olsun bir anakarta maal oldu hdd değiştiklerine emin değil isen servise git bir daha sor hdd değiştiğinize eminmisiniz diye bazı servirler serefsizlik yapıyor birde işletim sistemin bu halde açsa bile belli bir süreden sonra bilg. teklemeye başlar. tamamen 1-1 yaşadığım tecrübeme dayanarak yazıyorum kolay gelsin geçmiş olsun
-
Bios gir orda bilgisayarın acılışta hangi hdd den başlanması gereken bir bölüm var ordan hard diski seç büyük ihtimalle seçili değil senin hard disk yada hard disk kablolarını kontrol et yerinden çıkmış yada gevşemiş olabilir..
-
bilgisayar ilk açılırken bios ekranına girip, boot from network gibi bir şeyler varsa onları disable (devre dışı) etmeye çalış bence
-
o bilgisayardaki donma bilgisayarı yerinden oynattığım kucağıma aldığım zaman oluyo aslında sonra bu ekran geliyo sonra yeniden başlıyo bilgisayar. 2 kez oldu 2 gün içinde. kablolarla ilgili olabilir aslında.
-
hellyeah bunu yazdı:
-----------------------------o bilgisayardaki donma bilgisayarı yerinden oynattığım kucağıma aldığım zaman oluyo aslında sonra bu ekran geliyo sonra yeniden başlıyo bilgisayar. 2 kez oldu 2 gün içinde. kablolarla ilgili olabilir aslında.
-----------------------------ide miydi neydi o kabloları kontrol et bozulmuş yıpranmış olabilir.
-
şimdi bilgisayarı açarken yine aynı ekran geldi bu kez altta bide.
pxe mof exiting İNTEL pxe rom
böyle bi yazı çıktı :( -
hellyeah bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bilgisayarı açarken yine aynı ekran geldi bu kez altta bide.
pxe mof exiting İNTEL pxe rom
böyle bi yazı çıktı :(
-----------------------------Hocam biostan "LAN BOOT" seçeneğini disable et düzelir...