folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Hata Veriyor Lütfen Yardım Edin

Bilgisayarım Hata Veriyor Lütfen Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellyeah
    hellyeah's avatar
    Erkek

Bilgisayarımı normal kullanırken birden donuyo ve resimde görülen ekran çıkıyo bi süre durduktan sonra kendini resetliyo. Acaba sorun neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım edin :(

resim linki

http://imageshack.us/photo/my-images/46/p1010199h.jpg/

Metali ya hissedersiniz yada hissetmessiniz. Metal size o her seyi ele geçiren hissini vermiyorsa, saçlarınızı diken diken etmiyorsa, bunları hiç anlamayabilirsiniz. Öyle olsun , anlamayın. Cünkü etraftaki onlarca metal hayranına bakıyorum da sizsizde idare ediyoruz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

bıosta harddıskın aktif olarak görünüyormu sanırım harddıskten.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellyeah
    hellyeah's avatar
    Erkek

bilmiyorum. ama servisteydi bilgisayarım yeni geldi. hard disk i değiştirmişlerdi.

Metali ya hissedersiniz yada hissetmessiniz. Metal size o her seyi ele geçiren hissini vermiyorsa, saçlarınızı diken diken etmiyorsa, bunları hiç anlamayabilirsiniz. Öyle olsun , anlamayın. Cünkü etraftaki onlarca metal hayranına bakıyorum da sizsizde idare ediyoruz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

hellyeah bunu yazdı:
    -----------------------------

bilmiyorum. ama servisteydi bilgisayarım yeni geldi. hard disk i değiştirmişlerdi.

Hata değil o. Bekle geçecek o ekran açılacak bilgisayar.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

arkadaşım işletim sisteminibüyük ihtimal bir görüyor,bir görmüyor dur eğer böyle  ise beklemeden servise geri gönder diyosunki hdd yeni değişti yeni değişti ise sana geçmiş olsun bir anakarta maal oldu hdd değiştiklerine emin değil isen servise git bir daha sor hdd değiştiğinize eminmisiniz diye bazı servirler serefsizlik yapıyor  birde işletim sistemin bu halde açsa bile belli bir süreden sonra bilg. teklemeye başlar. tamamen 1-1 yaşadığım tecrübeme dayanarak yazıyorum kolay gelsin geçmiş olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bios gir orda bilgisayarın acılışta hangi hdd den başlanması gereken bir bölüm var ordan hard diski seç büyük ihtimalle seçili değil senin hard disk yada hard disk kablolarını kontrol et yerinden çıkmış yada gevşemiş olabilir.. 

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

bilgisayar ilk açılırken bios ekranına girip, boot from network gibi bir şeyler varsa onları disable (devre dışı) etmeye çalış bence

ulan bir susar mısın?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellyeah
    hellyeah's avatar
    Erkek

o bilgisayardaki donma bilgisayarı yerinden oynattığım kucağıma aldığım zaman oluyo aslında sonra bu ekran geliyo sonra yeniden başlıyo bilgisayar. 2 kez oldu 2 gün içinde. kablolarla ilgili olabilir aslında. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hellyeah bunu yazdı:

o bilgisayardaki donma bilgisayarı yerinden oynattığım kucağıma aldığım zaman oluyo aslında sonra bu ekran geliyo sonra yeniden başlıyo bilgisayar. 2 kez oldu 2 gün içinde. kablolarla ilgili olabilir aslında. 

ide miydi neydi o kabloları kontrol et  bozulmuş yıpranmış olabilir.

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellyeah
    hellyeah's avatar
    Erkek

şimdi bilgisayarı açarken yine aynı ekran geldi bu kez altta bide.
    pxe mof exiting İNTEL pxe rom
    böyle bi yazı çıktı :( 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hellyeah bunu yazdı:

şimdi bilgisayarı açarken yine aynı ekran geldi bu kez altta bide.
    pxe mof exiting İNTEL pxe rom
    böyle bi yazı çıktı :( 

Hocam biostan "LAN BOOT" seçeneğini disable et düzelir...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 2514 Toplam Mesaj: 12