Bilgisayarım Isınıp Kapanıyo Bir Çare Müridler....
-
harici soğutucular var hoca onlardan lazım sana
biostan bi bak bakalım kaç derecede çalışıyor ? -
tum yorumlara goz gezdırdım ama goremedım o yuzden yasıyorum yazan varsa kusura bakmasın.... işlemcinin cevresinde silikon yada bakır yalıtım varmıs bılırsın o sılıkonda acılma falan olduysa onda olabılır teknık olarak olayı anlatamam ama buyuk ıhtımal ondan olabılır baska hata yoksa...
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------
tum yorumlara goz gezdırdım ama goremedım o yuzden yasıyorum yazan varsa kusura bakmasın.... işlemcinin cevresinde silikon yada bakır yalıtım varmıs bılırsın o sılıkonda acılma falan olduysa onda olabılır teknık olarak olayı anlatamam ama buyuk ıhtımal ondan olabılır baska hata yoksa...
Termal Macun -
ufak bi motor fanı gibi bişi bul laptopun arkasını yüksek tut we fanı altına üflicek şekilde koy we bırak o zaman ısınmaz bizde de war dell marka hep ısınıo abimle pes 6 oynarken aslında sürekli ısınıo onu niçin öle yapıos we işe yarıo tavsiye ederim
-
coolerdan başka pek bi şansın olduğunu düşünmüyorum.
-
OdiN bunu yazdı:
ufak bi motor fanı gibi bişi bul laptopun arkasını yüksek tut we fanı altına üflicek şekilde koy we bırak o zaman ısınmaz bizde de war dell marka hep ısınıo abimle pes 6 oynarken aslında sürekli ısınıo onu niçin öle yapıos we işe yarıo tavsiye ederim
-----------------------------burda deil benim laptop için ufak bir motor fanı, burada pc yapacak adam yok diyorum :| erzincanda oturuyorum,işlemci deişsem işe yararmı dersiniz :?
-
Kanka İşlermci fanının altında iltim sıvısı var o bitmiştir onu bi bilgisayarcıdan alıp sürcen fanın altına işlemcibnin üstüne gelen yere ...
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 18