Bilgisayarım Kapanıyor !!!
-
Merhaba arkdaslar..bilgisayarım genelde bılgısayarıma kayıtlı fılmlerı ızlemeye calısırken reset atıyor..bu sorun nette oldugum zamanlarda yasanmıyor.ben harddiskte bır sorun var dıye dusunuyorum sızler ne dersınız??
-
sen şmdi kapanmasına sorun diyorsun ya bide felsefi düşün ya kapanmasaydı bence şükret allaha...
-
hakketen delisiin haa.. ehuehue:>)
-
arkdaslar bunda komik birşey yok..Sen internette veya bılgısayarında tez yazmaya calısırken aniden bılgısayar kendınreset atıp yenıden baslasa ne olur ve yaptıgın herseyı basından tekrar yapman gerekırse...
-
Sağolun arkdaslar sorunu hallettım..eyw..
-
tmm yrn gelıpde Bilgisayarım Kapanmıyor Die Topıc Acma o zmn:D
-
reset sorununa çözüm için, bilgisayarım> sağ tık> özellikler> gelişmiş > başlangıç ve kurtarma kısmında altta sistem hatası var orada pc nin sistem hatası ile karşılaştığında yapacağı işlemler yazıyor ordaki "otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini işaretlemiyoruz tamam diyoruz bitiyor...
metehan demişkü:
"tmm yrn gelıpde Bilgisayarım Kapanmıyor Die Topıc Acma o zmn:D"
şu verdiğin cevabı amuda kalkıp bi daha oku, okuda beynine kan gitsin... -
sorunu nası halletdn lan yapamayanlar falan olur baskasınında basına gelir senn durumuna düşmesinler şu forumda anlatda bilelim..
-
sorunu nası halletdn lan yapamayanlar falan olur baskasınında basına gelir senn durumuna düşmesinler şu forumda anlatda bilelim..
------------------------------------------------------------------------------
katılıyorum hiç değilse birşey daha öğrenmiş oluruz. -
Eyw. arkdaslar cok sağolun onerılerınız ıcın..Ben harddiski degıstırecektım daha onceden de bu sorun olmustu yıne harddısk degıstı allahtan garantı var :)) yınede tesekkuur
-
ramlerde oldugunu dusunuyorum hernedense
Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 16