Bilgisayarım Kapanmıyor...
-
dün gece tanıdığım bir insandan aldığım mailde, ekran koruyucusu diye bir ek vardı...
indirdim... tıkladığımda, ruj izi monitörü öpmeye başladı vs...
başka bir de poly msn programı indirdim... o kadar...
ama başlat tan bilgisayarı kapat dediğimde sanki hiçbir şey dememiş gibi oluyor... ne yapmalıyım??
yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...
-
virüs taramasından geçirmekte fayda var. hangi antivirüs kullanıyorsun ? dandik bir antivirüs kullanıyorsan ötmemiş demekki.
-
scr ise kesin virus yani :) sistem geri yukleme yap bakayim kurtualacakmisin...yaptiktan sonra duzelirse sistem geri yuklemeyi kapat.
-
oo sorun bendede olmustu bikere..ama baya oluoo..hocam regedit'den bişiler göstermişti ama unuttum:S belki biri seni yönlendirir.bende eksik bilgimi tamamlamıs olurm..bol şans..:)
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------
oo sorun bendede olmustu bikere..ama baya oluoo..hocam regedit'den bişiler göstermişti ama unuttum:S belki biri seni yönlendirir.bende eksik bilgimi tamamlamıs olurm..bol şans..:)
-----------------------------Crtl + Alt + Delete yaparsan orda virüslü çalışan tanımadığın programları regeditte aratıp silicen.
-
nod 32 yüklü şu an... iyi demişlerdi ama.. dğeilmiş demek ki..
sistem geri yükleme yapayım da, nasıl yapıcam onu? ben 7 sene sadece win98 kullandım... xp kaldırabilecek bir makinayı, 2 gün önce aldım, onu da kullanamadım :(
-
çalışan programlarda hiçbir şey gözükmüyor ctrl+alt+del...
sadece acer bilmem ne kullanıcısı,yani açtığım oturum gözüküyor...denemiştim onu..ama bir faydası yok...
-
nod32 son sürüm mü seninki?
-
valla pek bilmiyorum ama bilgisayar açılırken nod32 2006 yazıyor...sanırım eski sürümdür...
-
eski sürüm ise senin ki son güncellemeye sahip bir antivirüs değil. yani senin bilgisayar şuan korumasız anladın.
-
çek fişini:)
hiç bir şey yapamazsan format atmayı dene..pc düğmesinden kapatma secenegini aktif etmeyi dene..sağlam bir antivirusle tarat..sistem geri yüklemeyi dene..ctrl+alt+delete den çalısan programları kontrol et..
en son çare format at..