Bilgisayarımdaki Görüntü Sorunu
-
Ekran kartının kontrol paneli girdim biraz kurcaladım falan ondan sonra facebookda gördüğüm fotograflar bozulmaya başladı bilgisayarda izlediğim filmler bozulmaya başladı. Daha sonra varsılan yaptım ayarları ama değişmedi, aldığım capsleri atarsam daha açıklayıcı olur sanırım. ne yapabilirim düzeltmek için?
Bunlar Facebookda baktığım fotogaflar.
Bu Forrest Gump filminden aldığım caps, UM Playerdan izlerken;
Buda normal Media Playerdan izlerken;
-
Sanırım efekt vermişsin yanlışlıkla :\ default yaptığın halde düzelmedi ise kaldırıp yeniden kur bide :\
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Sanırım efekt vermişsin yanlışlıkla :\ default yaptığın halde düzelmedi ise kaldırıp yeniden kur bide :\
-----------------------------efekt falan vermedim hacı ya, yineleme hızını falan değiştirmiştim onuda varsayılan yaptım yine düzelmedi. Herşey tamam da, o um palyerdaki ok işaretleri ne ya :/
-
edit
-
driveri kaldır tekrar kur.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------driveri kaldır tekrar kur.
-----------------------------program kaldırda yok driver'ı ?
-
Driver Sweeper arar-bulur-görür ve siler.
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Zaten program ekle kaldırdan yapmayacaksın o işlemi
Bilgisayarım> sağ tık > özellikler > donanım > aygıt yöneticisi > listeden Ekran bağdaştırıcılarına gelip sağ tık yapıp kaldır diyorsun.
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------:D kaldırmana gerek yok hocam direk yeniden kur
-
kaldırdım yeniden kurdum, sorun kısmen çözüldü, vlc playerda sorun yok, bs playerda görüntü bulanık, bozuk, tahminim codec sorunu, hiiiç anlamam şu codec olayındanda, codec olayından anlayan biri yardım edebilir mi ? :(
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------kaldırdım yeniden kurdum, sorun kısmen çözüldü, vlc playerda sorun yok, bs playerda görüntü bulanık, bozuk, tahminim codec sorunu, hiiiç anlamam şu codec olayındanda, codec olayından anlayan biri yardım edebilir mi ? :(
-----------------------------madem bilmiyorsun niye kurcalıyorsun :) yapacakların şunlar
Driveri yüklediysen şimdi kaldır tekrar yükle üstüne klite codecs yükle ve üstüne de directx yenile oldu bitti