folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Bilgisayarımdaki Trojanları Silme Yöntemi (İstek)

Bilgisayarımdaki Trojanları Silme Yöntemi (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

virüsler için panda i.s. diğer sstem zararlları için malvaratebytes ı tek geçerim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bilgisayarımdaki tüm trojan vs hepsini kaldırdım.artık 3-4 tane virüs taramasından gecirdim.bulamıyordu.fakat az önce kendiliğinden bir tane trojan buldu ve sildi.sanırım güvenlik açığım var nasıl kapatabilrim ?sildirm kaldırdım ama tekrardan bilgisayarıma giren kişi trojan atabiliyor.hiçbir şey indirmedim..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam böyle durumlar olabiliyor malesef acronis kurun cdye çekin acronisi sıfırdan pcyi formatlayın işinize yarayan bütün programlarıızı kurun ayarlarınızı vs yapın daha sonra yereldisk d ye bir imaj alın cnin imajını acronisde bir sorun oldumu 10 dklık iş hemen takın cdyi yedeğinizi yükleyin sıfırdan devam edin :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam combofix i bi dene ama trojan sardıysa formattan gayrısı yalan.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

baba3232 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam böyle durumlar olabiliyor malesef acronis kurun cdye çekin acronisi sıfırdan pcyi formatlayın işinize yarayan bütün programlarıızı kurun ayarlarınızı vs yapın daha sonra yereldisk d ye bir imaj alın cnin imajını acronisde bir sorun oldumu 10 dklık iş hemen takın cdyi yedeğinizi yükleyin sıfırdan devam edin :)

-----------------------------

hocam o dediğin şeyin nası yapılacağını hiç bilmiyorum diffirz gibi mi ?

bide trojan sardı temizlendi bilgisayar artık.cunku tekrardan olsa arattığımda bulması gerekir yada baska virüs programlarının bulması gerekir.bulmadılar.ama normal kullanıyorken birde trojan buldu kendi kendine.bilgisayara giren kişi tekrardan göndermiş olabilir mi ? aklıma bu var..hani bi açığınız vardır ordan sürekli gönderir fln

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2803 Toplam Mesaj: 16