Bilgisayarımdaki Trojanları Silme Yöntemi (İstek)
-
virüsler için panda i.s. diğer sstem zararlları için malvaratebytes ı tek geçerim.
-
bilgisayarımdaki tüm trojan vs hepsini kaldırdım.artık 3-4 tane virüs taramasından gecirdim.bulamıyordu.fakat az önce kendiliğinden bir tane trojan buldu ve sildi.sanırım güvenlik açığım var nasıl kapatabilrim ?sildirm kaldırdım ama tekrardan bilgisayarıma giren kişi trojan atabiliyor.hiçbir şey indirmedim..
-
Hocam böyle durumlar olabiliyor malesef acronis kurun cdye çekin acronisi sıfırdan pcyi formatlayın işinize yarayan bütün programlarıızı kurun ayarlarınızı vs yapın daha sonra yereldisk d ye bir imaj alın cnin imajını acronisde bir sorun oldumu 10 dklık iş hemen takın cdyi yedeğinizi yükleyin sıfırdan devam edin :)
-
hocam combofix i bi dene ama trojan sardıysa formattan gayrısı yalan.
-
baba3232 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam böyle durumlar olabiliyor malesef acronis kurun cdye çekin acronisi sıfırdan pcyi formatlayın işinize yarayan bütün programlarıızı kurun ayarlarınızı vs yapın daha sonra yereldisk d ye bir imaj alın cnin imajını acronisde bir sorun oldumu 10 dklık iş hemen takın cdyi yedeğinizi yükleyin sıfırdan devam edin :)
-----------------------------hocam o dediğin şeyin nası yapılacağını hiç bilmiyorum diffirz gibi mi ?
bide trojan sardı temizlendi bilgisayar artık.cunku tekrardan olsa arattığımda bulması gerekir yada baska virüs programlarının bulması gerekir.bulmadılar.ama normal kullanıyorken birde trojan buldu kendi kendine.bilgisayara giren kişi tekrardan göndermiş olabilir mi ? aklıma bu var..hani bi açığınız vardır ordan sürekli gönderir fln