Bilgisayarımdan Konuşma Sesleri Geliyo :I
-
hacı ben de bazen telefonu açtığımda yan komşunun telefon konuşmalarını dinleyebiliyorum :)
bu da onla alakalı bişey olsa gerek kablolardan kaynaklanan ama, ilginç bir tesadüf :D
-
Benimkindede geliyordu uzun zamandır gelmiyor bir türlü nedenini anlayamamıştım..
-
sen seçilmişsin :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=ses&folderid=59622
-
Muhaha abicim muhtemelen bi şekilde ses kartından veya varsa tv kartından evine yakın olan istasyonlardan karışma oluyodur başka açıklaması yok radyo yayını hoperlore yansımış korkma çarpmaz :D
-
dial-up kullaniyosan muhtemelen, modemin cirtlak hoparlorunden gelen "sayin abonemiz, yanlis bir numara cevirdiniz, lutfen yeniden deneyiniz" sesidir :P
-
:D ulan ya işe bak
-
Beyaz Tavsanı Takip Et :|
bende ogun gece garip garip sesler duydum camdan bakıyorum yok bişe evi arıyorum yok bişe
sonunda buldum :s
yanımdaki cam su sisesi hava yapmıs ordan geliyomus :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben de bazen telefonu açtığımda yan komşunun telefon konuşmalarını dinleyebiliyorum :)
bu da onla alakalı bişey olsa gerek kablolardan kaynaklanan ama, ilginç bir tesadüf :D
-----------------------------bizim telefonda öyleydi bi karı çar çar çar konuşuyodu :D
-
Adam düzgünce anlatmış anakatarın uyarı veriyo diye hı rağbet mi etmedin git kendine bi partner bul
Toplam Hit: 8542 Toplam Mesaj: 50