Bilgisayarımı Satıyorum
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------microkabus bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa katılıyorum fiyat biraz uçuk ,250 ye bile zor bulursun talip .
-----------------------------yok 50 tlye zor bulur.Fiyat biraz pahali ama 400 tlden asagi satmamasi lazim bence.
-----------------------------500tl vericeksen ben sana q6600 + gigabyte p45 ddr3 anakart + 4gb ddr3 1333mhz li pc vereyim :)
500tl veripte kimse o pc yi almaz dostum azcık mantıklı yaz. piyasayı bilmiyorsanda yanlış yönlendirme
satıcı arkadaş çok istemiş zaman kaybedersin böyle yüksek fiyatta ısrarcı olma bence
-----------------------------bende yazdım ama şaka sandı arkadaşlar :D
-
bir kaç gün içinde foto eklemeye çalışacağım arkadaşlar. sadece kasa olsa belki daha ucuza satardım fakat sırf power ı yeni aldim zaten vatanbiligisayardan
monitörde var ayırca.
son yapacagım fiyatı pmledim.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa katılıyorum fiyat biraz uçuk ,250 ye bile zor bulursun talip .
-----------------------------yok 50 tlye zor bulur.Fiyat biraz pahali ama 400 tlden asagi satmamasi lazim bence.
-----------------------------500tl vericeksen ben sana q6600 + gigabyte p45 ddr3 anakart + 4gb ddr3 1333mhz li pc vereyim :)
500tl veripte kimse o pc yi almaz dostum azcık mantıklı yaz. piyasayı bilmiyorsanda yanlış yönlendirme
satıcı arkadaş çok istemiş zaman kaybedersin böyle yüksek fiyatta ısrarcı olma bence
-----------------------------ben 500 yazmadim ki 400 yazdim.
-
psu'yu tek olarak satarsan p
-
ABİ SÜRÜMÜ SÜRÜMÜNE YAZ BELKİ PARCA ŞEKLİNDE İSTEYEN CIKAR DA O SEKİLDE VERİRSİN
-
işlemcinin modelini ve anakartın modelini yazar mısın hocam?
birde hocam bu fiyata biraz zor yani pazarlık var mı?
Monitör ne kadar çözünürlüğü destekliyor.
-
konu sahibi yanlış anlamasın sadece bi fiyat verin arkadaşlar
lg 22" monitör
logitech g105 oyun klavyesi
logitech g300 mouse
amd phenom x2 quad core black edition 3.4 ghz 6mb önbellek
sapphire hd 6850 1gb 256 bit ekran kartı
asus m5a97 anakart
500 watt psu logitech
2+1 hoparlör
samsung 1 tb + 160 gb hdd
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Liquid bunu yazdı:
-----------------------------ben 500 yazmadim ki 400 yazdim.
-----------------------------dostum 400 e neler var yaw sen ne diyon hala. Tek tek toplayabilirsin 400 ü bulsun pc ama şimdi bu pc yi almak isticek adam ne diye 100-120tl psu için saysın? adam zaten 175 tl vermiş sıfırına ne gerek var? x1950 ekran kartı ne işine yarar? falan falan
mantığın yanlış çünkü 400 eder gibi gözüksede 400 e daha iyi pc toplayabilirsin ve bu pc talep görmez kolay kolay. Çok uğraşman lazım yani.