Bilgisayarın Açılma Problemi
-
Merhaba müritler, bilgisayarı açarken oturum seçme kısımına gelmeden önce "Windows Başlatılıyor..." yazısında takılıyor ve o aşamayı geçmiyor.Neden yapar bunu, ne yapmam gerekir ? Not : Kasanın içinde ki tozuda temizledim, sonuç aynı
-
en son ne zaman format attın? bas formatı rahatlasın bilgisayar gerci formatlık bi durum yok ama kökten çözüm :)
-
bendede aynı durum vardı oraya gelıor bastan baslatıor veya kapanıor sonra naptım format :S
-
orda bi alt tab yapsana reyiz? windowsu başlatan exe kapanmaz bazen alt tabla geçersin explorera
-
Format çözer mi, yoksa donanımsal bir problemmidir
-
alt tab işlemiyor hocam
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Format çözer mi, yoksa donanımsal bir problemmidir
-----------------------------donanımsal değildir tahminim format , yerine xp cd si ile onarma yap yada güvenlik kipininde baslat sistem geri yükleme yap son kurdugun programlardan yapabilir.
-
Hacun gecen hafta spy yemıstı pcsı tarattım c yı komple cıkanları karantınaya aldım sonra dedıgın gıbı sureklı orda kalıo baslatıo tekrar aynı yerde kalıor. yedek almak ıcın ustune bıdaha kurdum xp yı sonra gırdım yedeklerı aldım ardından format yapcak baska bısı yok onarma fılanda olmuyor.
-
işletim sistemin nedir ?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemin nedir ?
-----------------------------
İşletim sistemim XP . Format atmakta istemiyorum kodlamakta olduğum script vardı. Format dışı çözüm yok mu :+ -
bott cd'in warmı ? usb xp gibi ?