Bilgisayarın Açılma Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Merhaba müritler, bilgisayarı açarken oturum seçme kısımına gelmeden önce "Windows Başlatılıyor..." yazısında takılıyor ve o aşamayı geçmiyor.Neden yapar bunu, ne yapmam gerekir ? Not : Kasanın içinde ki tozuda temizledim, sonuç aynı

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

en son ne zaman format attın? bas formatı rahatlasın bilgisayar gerci formatlık bi durum yok ama kökten çözüm :)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bendede aynı durum vardı oraya gelıor bastan baslatıor veya kapanıor sonra naptım format :S

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    orda bi alt tab yapsana reyiz? windowsu başlatan exe kapanmaz bazen alt tabla geçersin explorera
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Format çözer mi, yoksa donanımsal bir problemmidir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    alt tab işlemiyor hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Format çözer mi, yoksa donanımsal bir problemmidir

donanımsal değildir tahminim format , yerine xp cd si ile onarma yap yada güvenlik kipininde baslat sistem geri yükleme yap son kurdugun programlardan yapabilir.

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Hacun gecen hafta spy yemıstı pcsı tarattım c yı komple cıkanları karantınaya aldım sonra dedıgın gıbı sureklı orda kalıo baslatıo tekrar aynı yerde kalıor. yedek almak ıcın ustune bıdaha kurdum xp yı sonra gırdım yedeklerı aldım ardından format yapcak baska bısı yok onarma fılanda olmuyor.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

işletim sistemin nedir ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı:

işletim sistemin nedir ?

İşletim sistemim XP . Format atmakta istemiyorum kodlamakta olduğum script vardı. Format dışı çözüm yok mu :+

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bott cd'in warmı ? usb xp gibi ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 13