Bilgisayarın Saati Her Saat Değişiyor
-
Format at.
-
THT2005 bunu yazdı
Format at.
attım zaten hocam. düzelmedi.
siyahbereli bunu yazdıhocam ntp ile ilgili bir şey değil sanırım. evde ki diğer aletlerin saatinde problem yok. büyük ihtimal bir şey senkronize etmeye çalışıyor ama neresi bulamadım.
bi bakıyorsun saat doğru. bi bakıyorsun 4-5 saat geride. bi bakıyosun 2-3 saat ileride. sonra bi bakıyosun 30 dakika fark var. ne yaptığını bilmiyor alet.
-
attackatak bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Format at.
siyahbereli bunu yazdıhocam ntp ile ilgili bir şey değil sanırım. evde ki diğer aletlerin saatinde problem yok. büyük ihtimal bir şey senkronize etmeye çalışıyor ama neresi bulamadım.
bi bakıyorsun saat doğru. bi bakıyorsun 4-5 saat geride. bi bakıyosun 2-3 saat ileride. sonra bi bakıyosun 30 dakika fark var. ne yaptığını bilmiyor alet.
windows 10 mu?
-
siyahbereli bunu yazdıattackatak bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Format at.
windows 10 mu?
hayır, alete win 8.1 kurulu.
-
güvenli modda denedin mi abi ?
-
çok vpn kullanıyosan da olabilir.
-
bios pilinde problem olsa bile pc açıkken saat değişmez.
sana önerim saati internet üzerinden otomatik olarak düzenlemeyi iptal et.. geçerli saati gir ve bekle bakalım ne olacak
edit: ayrıca vpn falan sistemler üzerinden internete çıkış yapıyorsan sistem seni o ülkede gibi zannedip oranın saatini alıyor olabilir.
modemin içerisindeki saat dilimini de kontrol et
yunusdogan tarafından 11/Eki/16 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
içini açıp fanı temizle çalışıyormu kontrol et çok ısınıyorsa kafayı yiyordur
baktın olmuyor
tek çare:
-
yunusdogan bunu yazdı
bios pilinde problem olsa bile pc açıkken saat değişmez.
sana önerim saati internet üzerinden otomatik olarak düzenlemeyi iptal et.. geçerli saati gir ve bekle bakalım ne olacak
edit: ayrıca vpn falan sistemler üzerinden internete çıkış yapıyorsan sistem seni o ülkede gibi zannedip oranın saatini alıyor olabilir.
modemin içerisindeki saat dilimini de kontrol et
modemin saati ABD ve Kanada seçili duruyormuş. onu değiştirdim. biraz bekleyelim bakalım düzelicek mi :)
-
zaman eşitlemesi yapıyor, timezone felan bi site vardı.
internet time vardı ordan bulursun.
date and time
add clocks for different time zones.
vs vs
windows 7'de hep iptal ederdim amk zaman değişip dururdu.