Bilgisayarın Sık Sık Takılıp Kalması
-
dodo ben arkadaki fanı çıkardım hala 30 derece hiç değişmiyo sıcaklık max 35 oluyo cpu lar :) benim pc de 2 senelik macun filan da görmedi sen birine göster pcyi ya da formatla kendine gelir :)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------dodo ben arkadaki fanı çıkardım hala 30 derece hiç değişmiyo sıcaklık max 35 oluyo cpu lar :) benim pc de 2 senelik macun filan da görmedi sen birine göster pcyi ya da formatla kendine gelir :)
-----------------------------formatla hiç sanmıyorum biostan bile 66 derece gösteriyordu bulunduğu konum yüzünden çok dezavantajı var evin en sıcak odasında durması 3 yanının kapalı ve dar olması gibi az önce core 1 de 90 derece gördüm :O ne kadar böyle gider bilmiyorum
-
o ne sıcaklıktır arkadaş öyle :D anakart yanıyo işlemci yanıyo :D
hiç hava denilen birşey yok sanırım kasada ?
1. işlemci fanı temiz mi ? yani fan havayı sogutucunun arasından süzdürüyor mu ?
2. söyle elinle bi tut hafif salla bakıyım sogutucu bacaklarından biri filanmı çıktı tam temas etmiyor.
3. ekran kartıda çok sıcak :| 84derece
4. bi süpürge ile girişip güzelce tozunu filan al :|
ben oc ile 50üstü görünce panik yapıyorum :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------o ne sıcaklıktır arkadaş öyle :D anakart yanıyo işlemci yanıyo :D
hiç hava denilen birşey yok sanırım kasada ?
1. işlemci fanı temiz mi ? yani fan havayı sogutucunun arasından süzdürüyor mu ?
2. söyle elinle bi tut hafif salla bakıyım sogutucu bacaklarından biri filanmı çıktı tam temas etmiyor.
3. ekran kartıda çok sıcak :| 84derece
4. bi süpürge ile girişip güzelce tozunu filan al :|
ben oc ile 50üstü görünce panik yapıyorum :D
-----------------------------1. fena değil birkaç ay önce temizlemiştim
2. o fanın ayağı kendi kendine çıkarsa fırlatırım kasayı camdan aşağı :D 2 kişi tornavidayla zor çıkarmıştık ayaklarını sanmıyorum öyle birşey olduğunu
3. onu Allah'a havale ediyorum -.- yıllardır öyle o :D en azından son 1 yıldır :D (birde oyun açınca 90ları görüyor oda ama birşeyde olmuo pek arada sırada donma fln: D )
4. en son süpürge tozunu aldğımda harddiski halletmiştim :D gitti 250 gb veri :O plastik eldivenle parçalara dokunmaya korkuyorum artık :D
5. hava denilen şey var aslında işlemci fanı hava deliğine doğru yönelik :D yan kapakta 1 adet harici fan var :D 80mm ne kadar hava atıyordu hatırlayamıyourm: D ve bunu yazarken o fanın çalışmadığını farkettim hayretler içerisindeyim :D ona bir bakmalıyım
ocla 50+da panik yapıyorsan benim işlemciyle tanışmalısın :D birde google amca bana bu işlemcinin en az ısınanlardan olduğunu söyledi -.-