folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayarın Sık Sık Takılıp Kalması

Bilgisayarın Sık Sık Takılıp Kalması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

dodo ben arkadaki fanı çıkardım hala 30 derece  hiç değişmiyo sıcaklık max 35 oluyo cpu lar :) benim pc de 2 senelik macun filan da görmedi sen birine göster pcyi ya da formatla kendine gelir :)

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

__hsyN__ bunu yazdı:
    -----------------------------

dodo ben arkadaki fanı çıkardım hala 30 derece  hiç değişmiyo sıcaklık max 35 oluyo cpu lar :) benim pc de 2 senelik macun filan da görmedi sen birine göster pcyi ya da formatla kendine gelir :)

formatla hiç sanmıyorum biostan bile 66 derece gösteriyordu  bulunduğu konum yüzünden çok dezavantajı var evin en sıcak odasında durması 3 yanının kapalı ve dar olması gibi az önce core 1 de 90 derece gördüm :O ne kadar böyle gider bilmiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

o ne sıcaklıktır arkadaş öyle :D  anakart yanıyo işlemci yanıyo :D 

hiç hava denilen birşey yok sanırım kasada ? 

1. işlemci fanı temiz mi ? yani fan havayı sogutucunun arasından süzdürüyor mu ? 

2. söyle elinle bi tut hafif salla bakıyım sogutucu bacaklarından biri filanmı çıktı tam temas etmiyor.

3. ekran kartıda çok sıcak :|  84derece 

4. bi süpürge ile girişip güzelce tozunu filan al :|

ben oc ile 50üstü görünce panik yapıyorum :D 

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

o ne sıcaklıktır arkadaş öyle :D  anakart yanıyo işlemci yanıyo :D 

hiç hava denilen birşey yok sanırım kasada ? 

1. işlemci fanı temiz mi ? yani fan havayı sogutucunun arasından süzdürüyor mu ? 

2. söyle elinle bi tut hafif salla bakıyım sogutucu bacaklarından biri filanmı çıktı tam temas etmiyor.

3. ekran kartıda çok sıcak :|  84derece 

4. bi süpürge ile girişip güzelce tozunu filan al :|

ben oc ile 50üstü görünce panik yapıyorum :D 

1. fena değil birkaç ay önce temizlemiştim

2. o fanın ayağı kendi kendine çıkarsa fırlatırım kasayı camdan aşağı :D 2 kişi tornavidayla zor çıkarmıştık ayaklarını sanmıyorum öyle birşey olduğunu

3. onu Allah'a havale ediyorum -.- yıllardır öyle o :D en azından son 1 yıldır :D (birde oyun açınca 90ları görüyor oda ama birşeyde olmuo pek arada sırada donma fln: D )

4. en son süpürge tozunu aldğımda harddiski halletmiştim :D gitti 250 gb veri :O  plastik eldivenle parçalara dokunmaya korkuyorum artık :D

5. hava denilen şey var aslında işlemci fanı hava deliğine doğru yönelik :D yan kapakta 1 adet harici fan var :D 80mm ne kadar hava atıyordu hatırlayamıyourm: D ve bunu yazarken o fanın çalışmadığını farkettim hayretler içerisindeyim :D ona bir bakmalıyım

ocla 50+da panik yapıyorsan benim işlemciyle tanışmalısın :D birde google amca bana bu işlemcinin en az ısınanlardan olduğunu söyledi -.-

Toplam Hit: 3739 Toplam Mesaj: 15