Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanısın Ve Açılsın
-
illede bu tarz havalı biş kullanıcam diyorsanız çalışan tek program bildiğim ; iris tabi bulabilirseniz :) nete düşmeyen ender programlardan biridir zamanında çok aradım fakat bulamamıstım bu programı elinize geçirirseniz bir kaç ufak devreyle gözünüzü gösterdiğinizde açılan kapılar falan yapabilirsiniz filmlerdeki gibi..
-
bunu en son ben acmıstım
-
boktan bişey biyerde görmüştüm resmini tutunca bile açılıyodu
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------deneyen , kullanan var mı
-----------------------------Ben kullandım arkadasım, dediğğim gibi bir ise yaramıyor bilgisayar gene acılıyo..
-----------------------------sağol kardeş
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------illede bu tarz havalı biş kullanıcam diyorsanız çalışan tek program bildiğim ; iris tabi bulabilirseniz :) nete düşmeyen ender programlardan biridir zamanında çok aradım fakat bulamamıstım bu programı elinize geçirirseniz bir kaç ufak devreyle gözünüzü gösterdiğinizde açılan kapılar falan yapabilirsiniz filmlerdeki gibi..
-----------------------------http://www.yukleindir.org/Program/blue_iris.html kardeş dediğin program bu mu
-
Yok hocam benim bahsettiğim programı adı sadece iris blue'si falan yok gerçi gerçi o programında cd kapağında requem for a dream de kullanılan o esrarengiz göz resmi vardı adı sadece iris'ti olabilitesi war deneyin çalışıyorsa kesin o dur eski ilgimi yitirdim o programa karsı o zamanlar bu bir çığırdı çok merak ediyordu insan :)
-
program sorunsuz çalışıyor arkadaşlar.. teşekkürler.. :D
yalnız bir sorum olacak.. aynı oturum içinde 2 kişinin görüntüsünü tanıtabiliyormuyuz ?
-
lenovo'nun (ımb) bazı laptop modellerinde standart hale gelmeye basladı bu özellik güzel bişe. teşekkurler.