Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanıyarak Açılsın
-
cizzzzzzzzzz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
COURAGE_x bunu yazdı:
nasil bir surat sekli ile aciliyor...mesela diyelim tras oldum kayitedip actim pc 3 gun sonra sakal cikti ne yapicaz..!
daireler yetmedi bide pc yemi resmi takilacaz esas durus nizami oturus felan:))
bide pc diyormus git tras ol oyle gel:))
-----------------------------hoca goz çene ve burun mesafesini hesaplayıp açılıyor ben denedim traşlı kaydettim öküz kadar sakalla çıktım açıldı :)
adamlar düşünüyor siz düşünmeyin diye
-----------------------------Öküzün sakalı nasıl oluyor Alper? :))
-
Kavga ettin ağzın burnun dağıldı nasıl açılacak bu makina?
Mosmor suratın gözünün biri açılmıyor falan...
Sakat işler...basın tuşuna açılsın işte... -
COURAGE_x bunu yazdı:
nasil bir surat sekli ile aciliyor...mesela diyelim tras oldum kayitedip actim pc 3 gun sonra sakal cikti ne yapicaz..!
daireler yetmedi bide pc yemi resmi takilacaz esas durus nizami oturus felan:))
bide pc diyormus git tras ol oyle gel:))
-----------------------------:)))
program ıcın saol kardes :)
-
Frosttear bunu yazdı:
Kavga ettin ağzın burnun dağıldı nasıl açılacak bu makina?
Mosmor suratın gözünün biri açılmıyor falan...
Sakat işler...basın tuşuna açılsın işte...
-----------------------------abartmayalım...
-
Asus Modellerinde Zaten Bu Özellik Var. Bir Defa Kendim Aktif Ettim... Sıfatımı kaydettim. daha sonraki açma çabalarımda mal gibi kendimi kameraya ortalamaya suratımı resimdeki gibi yaklaştırıp uzaklaştırmaya çalışmk zorunda kalıyordum.... en iyisi şifreyle girmek :))
-
slmarlq bunu yazdı:
Asus Modellerinde Zaten Bu Özellik Var. Bir Defa Kendim Aktif Ettim... Sıfatımı kaydettim. daha sonraki açma çabalarımda mal gibi kendimi kameraya ortalamaya suratımı resimdeki gibi yaklaştırıp uzaklaştırmaya çalışmk zorunda kalıyordum.... en iyisi şifreyle girmek :))
-----------------------------hassasiyeti düşürdüğün zaman sorun rtadan kalkıyor hoca
ben %97 yapmıştm fıtık etmişti :)
-
Böle bir film vardı bilim adamı deneyler yapıyor işlerini yaptığı bilgisayar ses i ile açılıyor sonra adam değişmeye başlıyor sesini tanımıyor mal gibi kalıyordu xDDD