Bilgisayarınızda Kullandığınız Olmazsa Olmaz Programlar Ve Yazılımlar
-
bilgisayarınızda olmazsa olmaz dediğiniz uygulama ve yazılımlar varmı varsa nelerdir. win7 için.
ben tarayıcı olarak vazgeçilmezim; Opera - VLC Player - Format Factory.
-
total commander
-
Exa radyo
utorrent
gom player
-
WebJas bunu yazdı
Exa radyo
utorrent
gom player
aynen teamviewer, skype, gtalk, iş gereği Adobe, VLC Player, uTorrent, iTunes, SubLime Text var iş için, gerçi çoğunu iş için kullanıyorum :) VisualStudio, Eclipce
-
up.
-
Connectify, vlc , isis, autocad, proteus
-
kaspersky,keyscrambler,zemana antilogger,comodo firewall,trojan remover,sandboxie
bs player,klite codec pack,idm,utorrent,opera,comodo system utilities,temp file cleaner,razer game booster,team viewer
-
Ccleaner
TuneUp
Adobe Photoshop
Notepad ++
Dropbox
Messenger
Utorrent
MS Office
Adobe Acrobat ya da Reader...
-
pcdoktor636 bunu yazdı
kaspersky,keyscrambler,zemana antilogger,comodo firewall,trojan remover,sandboxie
bs player,klite codec pack,idm,utorrent,opera,comodo system utilities,temp file cleaner,razer game booster,team viewer
kasper comodo zemana . face şifresi için biraz fazla değilmi :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Çok çok merak ettim doğrusu bi bilgisayarda bu kadar ağır ve bi çok antivirüs bulundurmak birbiriyle çakıştırmıyormu ve ne gereği var ? Mit bilgilerimi var la :/
-
utorrent
malware bytes
chrome
(mozilla da idare eder)filezilla
wampserver
office serisi
adobe (dreamviewer,photoshop)