Bilgisayarla Açılışı İle İlgili Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar..
-
bilgisayarı ilk açtığımda karşıma çıkan pencerede (F1) tuşuna basmadan windows başlamıyor.bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.. yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden tşk
-
babacan yardım etmek isterdim ama inan bende bilemiyorum yardım eden var mı ?
-
evet ya bazı zaman öyle salak pc lere rasladım Şiii silgisayarcılar bakın bi :)
-
f1 eger bios baslangıcında ram saydıktan sonra geliosa ya biosunun pili bitmiş yada flopy hatası vero biostan acık ama sende yok dio olabilir tam yerini yazsan bide biosu loadlarsan duzelir die dusunuorum bios satini falanda ayarla
-
F1 tuşuna basmadan giriş yapılamıyorsa format at gitsin düzelir...................
-
Biosu nasıl loadlicaksın anlamadım ya.... gardaş girişte rem saymadan önce F1 tuşuna basın diye bir yazı yazıyor. tam olarak bu.... ama biosu loadlarsan düzelirmiki? ayrıca loadlama işi nasıl oluyor bi açıklık getirirsen sevinirim....Tşk
-
defult ayarlara getircek ya biosu acarsa orda load setup biosmuydu ne yazıodu fabrika ayarlarına cevirio die hatırlıorum ama enerji kesildiğinde yine aynı hatayı vermesi gerekir o yuzden biostaki pili değiştirse daha ii olur die dusunuorum hatayı yazsa ona gore bi cozum buluruz f1 flopyden hata verir cmos hatası verir hangi oldugunu bilmiomki
-
ya pilinde sorun var yada flopy de ama bence kesin flopy yok senin makinanda biosdada açık göremeyince hata verip f1 le geçmeni istiyordur sen bios setupdan flopy devre dışı bırak
-
f1 e basın diye ibare verir, orda muhakkak bir açıklama olur. bazen ide kablolarında sorun olabilir,bu floppy yada hdd olabilir.Ya da pil ile ilgili bi sorn ya da mouse,klavye..ordaki açıklamayı yaz ve bizle paylaş.Daha çok yardımcı olabiliriz
-
bendede açıldığında ctrl+alt+del e basıon.sonra explorer.exe ye basıyon görevi sonlandırıyon sonrada tekrar açıyon değişik bişidi
-
sendeki sorun explorer.exe nin kilitlenmesi... genelde kernel32 ye bağlı hatadır. Windowsun çözüm önerisi ise tekrar kurulum yapmaktır :)
Toplam Hit: 1917 Toplam Mesaj: 18