folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayarla Açılışı İle İlgili Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar..

Bilgisayarla Açılışı İle İlgili Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bilgisayarı ilk açtığımda karşıma çıkan pencerede (F1)  tuşuna basmadan windows başlamıyor.bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor..  yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden tşk

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmaster
    wepmaster's avatar
    Erkek
    babacan yardım etmek isterdim ama inan bende bilemiyorum yardım eden var mı ?

sen ve ben evlensek anan verir mi :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    evet ya bazı zaman öyle salak pc lere rasladım Şiii silgisayarcılar bakın bi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    f1 eger bios baslangıcında ram saydıktan sonra geliosa ya biosunun pili bitmiş yada flopy hatası vero biostan acık ama sende yok dio olabilir tam yerini yazsan bide biosu loadlarsan duzelir die dusunuorum bios satini falanda ayarla

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmaster
    wepmaster's avatar
    Erkek
    F1 tuşuna basmadan giriş yapılamıyorsa  format at gitsin düzelir...................

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmaster
    wepmaster's avatar
    Erkek
    Biosu nasıl loadlicaksın  anlamadım ya.... gardaş girişte  rem saymadan önce F1 tuşuna basın diye bir yazı yazıyor.  tam olarak bu.... ama biosu loadlarsan düzelirmiki? ayrıca loadlama işi nasıl oluyor bi açıklık getirirsen sevinirim....Tşk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    defult ayarlara getircek ya biosu acarsa orda load setup biosmuydu ne yazıodu fabrika ayarlarına cevirio die hatırlıorum ama enerji kesildiğinde yine aynı hatayı vermesi gerekir o yuzden biostaki pili değiştirse daha ii olur die dusunuorum hatayı yazsa ona gore bi cozum buluruz f1 flopyden hata verir cmos hatası verir hangi oldugunu bilmiomki

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ya pilinde sorun var yada flopy de ama bence kesin flopy yok senin makinanda biosdada açık göremeyince hata verip f1 le geçmeni istiyordur sen bios setupdan flopy devre dışı bırak

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

f1 e basın diye ibare verir, orda muhakkak bir açıklama olur. bazen ide kablolarında sorun olabilir,bu floppy yada hdd olabilir.Ya da pil ile ilgili bi sorn ya da mouse,klavye..ordaki açıklamayı yaz ve bizle paylaş.Daha çok yardımcı olabiliriz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bendede açıldığında ctrl+alt+del e basıon.sonra explorer.exe ye basıyon görevi sonlandırıyon sonrada tekrar açıyon değişik bişidi

muhbir-tbt@hotmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sendeki sorun explorer.exe nin kilitlenmesi... genelde kernel32 ye bağlı hatadır. Windowsun çözüm önerisi ise tekrar kurulum yapmaktır :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1917 Toplam Mesaj: 18