Bilgisayarla İlgili Genel Sorunlar...
-
Öncelikle herkese merhaba. Bir arkadaşım bizim eve gelip benim bilgisayarın içini temizledi ve sonra bilgisayara format attık. Benim daha önce çalışan orj. windows cd^m o gün çalışmadı. Galiba çizilmiş. Neyse sonra sahte yükleme yapıp gerekli orjinalleştirmeyi yaptım. Şimdi herşey yolunda derken bilgisayar güncelleme yapmıyor. Ara sıra dosya yüklemek için yüklemeyi başlatıp oturma odasına gidiyorum. sonra geldiğimde bilgisayar kendini yeniden başlatmış oluyor. bu gün 1 sn kadar yakalayabildim. ......... yok windows.com dan yükleyin benzeri birşey yazıyordu.(emin değilim tamamen yanlış olabilir 1 sn gördüm.) Yardım edebilecek arkadaş olursa sevinirim. Şimdiden eyvallah./The RaBBiT
-
Bilgisayarım sağ tuş özellikler gelişmiş den hata olduğunda yeniden başlat yanındaki ticki kaldır, verdiği mavi ekranın kodunu bi yapıştır bakalım sorun nerede...
-
Yaptım bakalım kardeş saol şimdiden
-
Muhtemelen ram arızasıdır bu arada...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Muhtemelen ram arızasıdır bu arada...
-----------------------------bilgisayarı temizledik dedide sanırsam içini açmışlar ramlar gevşemiş olabilir yada iyi takılmamış olabilir.
-
Benden de bir öneri: Eğer sahte yazılım yüklü ise güncelleştirme yapmamanı öneririm. Windows'un sahte olduğu anlaşılırsa tekrar format atmak vs gibi uğraştırıcı işlere bulaşman gerekecek...
-
Vallaha bu ram işini çözemedim arkadaş. Oyun oynarım herşey tutar ram tutmaz. Bilgisayarı kapatır. 1 GB neyine yetmiyo anlamadım ki...