Bilgisayarla İlgili Sorunum Var.. Yalvarırım Bakın :(
-
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Bilgisayarı evde 3 kişi kullanıyoruz.Annem babam ben..Annem internetteki tuzaklara düşer ve makinada virüs kaynar.Babam benim gibi düşmez.Kullanır.Şimdi annem virüs bulaştırıyor.Formatı bana düşüyor.Şifre koysam babam faydalanamayacak.Şifreyi babama söylesem anneme söyleyecek.Yani şöyle birşey istiyorum.Babamla ben aynı oturumdan açacağız pc yi annem farklı oturumdan açacak fakat annemin virüsleri bizi engellemeyecek böyle birşey mümkün mü?Çok saçma ama bıktım 4 günde bir format atmaktan...
-
hoca linux kur rahatla :|
veya deep freeze kur babanla sen bil sadece şifresini, annene söylemeyin :|
hatta babana da söyleme :|
-
Annen oturum açtığında deep freze uygulamasını aktif konuma getir.
-
Swool'u lafı ağzımdan almak konusunda tebrik ve takdir ediyorum.
-
Tamam:D..:Virüsler gidiyor deme deep freezde.Ama annem birşeyler indiriyor.Planlar felan onlarda silinir
-
Ya bilader yalvarırım falan nasıl başlıklar bunlar ya???
-
Abi nasıl açayım.Kafayı yiyecem bi haftada 3 format atılırmı?Onun bir sürü driveri oyunu oooooo!!!
-
bir an hekırlı fakırlı bı nıckle karsılascam sandım. neyse deep freze senın hdd dekı dosyaların bozulmadan korunmasını saqlar yanı asıl amacı budur fakat dosyaların bozulmadan kalmasını saglamak ıcın hdd yı dondurur. boylece hdd ye ne dosya eklersın nede dosya sılersın. ekledıgın ve sıldıgın dosyalar resetten sonra gerı gelır ve ya kaybolur yanı sıstem eskı duzene gerı gelır.
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Tamam:D..:Virüsler gidiyor deme deep freezde.Ama annem birşeyler indiriyor.Planlar felan onlarda silinir
-----------------------------Eh o zaman 2 - 3 tane AV kullancaksın.
Annen de yavaşlıktan sıkılıp kullanmıycak :)
-
:D
O yavaşlık dinlemez.... Makine çalışmayacak derecede kasıyor:Diyorum kasıyormu yok yok iyi böyle diyor...Ya dellenir adam :D
-
Xp de 2 farklı hesap yapsam biz başka yerden o başka yerden girse onun virüsü bizi etkilermi?????
Toplam Hit: 6483 Toplam Mesaj: 29